onsdag 8 juli 2009

Silly Season DIF: Mess från "Ante"

Jag sökte ju Andreas Engqvist själv också, inte helt lätt då han är i Montreal och bara har svensk mobil med sig och dessutom har fullt upp där borta. Men jag drog i väg ett mess i förhoppningen att han skulle kolla av messen emellanåt och det har Djurgårdsforwarden gjort.

Och skickat ett svar där han hälsar att han inte vet hur det blir med "kontrakt och sånt än" (i NHL). Och även slår fast att:
- Men jag kommer spela i DIF kommande säsong hur som helst.

Så då vet ni vad han har att säga själv i frågan också :0)

******************************

Lite off topic här... ska jag tillägga att min mobila uppkoppling funkat bra så här långt men jag ska ju vara lite social med släkten också så det blir lite sporadisk uppdatering här fram till och med söndag. Bara så ni vet.

6 kommentarer:

Difaren sa...

Marie Har du hört nå om ossi vänänen? är han intressant för Dif i dagens läge förösker dom få han till laget?? hört nå??

Robin S sa...

Skönt att inte alla unga drar direkt till NA för att spela farmarhockey...

Landeskog skulle jag gärna sett lite mer av i Sverige.. hoppas att han stannar men det lockar nog att plugga/spela over there..

marie hallman sa...

Difaren: Nä jag har inte hört något om Ossi men han är rätt dyr så jag tror, obs tror vet inte säkert, att de försöker få in två toppforwards i första hand. Har låtit så tidigare i alla fall.

Robin S: Ja, med tanke på hur bra han var innan han pajjade handen förra året kan Andreas räknas som ett nyförvärv. Ett bra sånt tror jag :0)

lan-kan sa...

Mackan klar, Antligen :D OSSi vore inte helt fel dock, MEn prio ett ar val antagligen en till forward for att tacka linkan. ANNARS soliga halsningar fran italien. Inte mkt hockey har haha

lan-kan sa...

Hej marie igen :). Alltså. Du borde kirra lite reklam till sidan så du kan tjäna lite deg på din braiga hockeyblogg. Antar att du har många läsare har fått 2 polare att börja läsa din blogg.. Keep on rocking

marie hallman sa...

lankan: du är guld värd du, ju fler som läser desto gladare blir jag. Ska försöka få in lite reklam men de går på antalet läsare så ju fler desto bättre. Tusen tack för att du läser och får med dig fler. ha det gott nere i Italien :0)