torsdag 2 juli 2009

silly season DIF: Niklas Anger

Niklas Anger har ju nämnts som ett tänkbart alternativ för Djurgården om Linkan nu tar det KHL-bud som han har fått.

Jag ringde därför Anger och kollade läget i går (onsdag) kväll.
Visade sig att han både hunnit gifta sig och vara på smekmånad (stort grattis!) och därför inte haft fullt fokus på kontraktsförhandlingar på ett tag och att han därför inte kunde säga exakt hur landet ligger.
- Jag har valt att vänta lite med att skriva på något och har haft kontakt med både Djurgården och andra klubbar utomlands. Vilket det blir vet jag inte.

Vad tror du om chanserna att det blir Djurgården?
- Jag vet inte. De tycker nog att jag har varit för dyr. Sedan har jag velat se vilka andra alternativ som finns. Och just nu finns inget att berätta faktiskt. Men det är ingen panik än. Tvärtom så vill jag ta rätt beslut nu när vi gift oss och så, man måste fundera på vad man vill att det ska bli, titta över vad som finns och se till att man tar rätt beslut.

Jo. Men ändå?
- Alltså det kan lika gärna bli utlandet som DIF. Jag vet inte.

Börjar det inte bli dags att bestämma sig nu?
- Jo det är klart att jag hoppas det bli klart inom någon vecka eller två. Jag har ju gått på is i dag (onsdag), kört lite med AIK ute i Ritorp. Men inte för att jag ska dit utan för att det fanns is där, så det är klart att man vill väl veta snart var man kommer spela, avslutar Anger.

Måste passa på att säga att jag inte har glömt bort SSK (eller AIK). Men AIK har full trupp nu och i SSK har jag tyvärr inte fått tag på Stefan Jonsson än. Så fort jag lyckas pricka in när han svarar i telefonen så kommer det frågor till honom om värvningsläget i SSK också. Lovar!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja de är fan lika bra att Bremberg drar till KHL. Nu måste fler ta ansvar och göra poäng. Man kan inte sitta år efter år och hoppas på Bremberg. Han kommer tillbaka nästa sesse.

Tyvärr så skrev kronwall på för Calgary Och Nillson är på väg till Lugano.

Det ska bli intressant och se vilka som kommer till Dif

K sa...

Ser gärna att Anger fortsäter i djurgårn!

Anonym sa...

Mackan är nu helt klar för DIF. Presenteras inom en snar framtid.

Stockholmare sa...

Om han tränar med fiende nr.1 kan han hålla sig borta tycker jag. Jag trodde att det va anorlunda men...en gång en råtta, alltid en råtta.

Anonym sa...

Tycker lite synd om hallman,va händer me den här bloggen nästa sässong och därefter och därefter,för jag tror nämligen att både dif och södertälje gör dina sista ES matcher under en lång tid framöver.I en kvalserie blir dom krossade tyvärr.!

YoYoYo sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Stockholmare sa...

Gud förbjude, skulle Dif åka ner och vara tvungen att möta hajk i AS så skulle möten oss emellan överskugga allt annat i hockeysverige.

Jag personligen skulle fortsätta läsa Maries blog då hon är en av de minst pretentiösa och en av de mest tillförlitliga journalisterna.

Peter sa...

Hahaha....krossade skulle dem definitivt inte bli det finns inga lag i allsvenskan som skrämmer direkt.

Marie Hallman sa...

Anonym: Ja det är upp till bevis för många nu, annars går det käpprätt åt h... Kul för staffan med Calgary men jag hoppas att de här ryktena om Mackan till Lugano är fel. Å andra sidan. Man vet fan aldrig i den här branschen.

K: Ja varför inte? HAn gjorde många poäng senast och är en av dem som skulle kunna kliva fram ännu mer.


Anonym två. Det där har det sagts i månader nu. Och inget har hänt. Jag tror på det när jag hör Mackan säga det själv.

Stockholmare: Ah, se det inte så. Han passade på att träna i Ritorp för att det fanns is där och för att han fick vara där samtidigt som dem. Inte mycket att välja på i Stockholm så är i sommar när det gäller istider!

Anonym 3: Så mörkt vägrar jag se det. Det ska spelas om det först och skulle det hända får jag väl följa dem i allsvenskan då!

Stockholmare: Tack det värmde!

Peter: nä jag håller med dig. krossade är att ta i. nervöst är det alltid i kvalserien men så dåliga att de skulle bli krossade är varken DIF eller SSK.