lördag 23 januari 2010

Markström vs Ridderwall

Elitseriens hetaste målvakter ställs mot varandra i kväll i Gävle. Jacob Markström har en räddningsprocent på 92,70, Stefan Ridderwall på 92,41 procent.

Duellen sker i Gävle i Läkerolarena, jag är där för Expressens räkning. Jag kommer lägga ut en matchrapport härifrån när allt är klart med Expressens grejer, kommer ta ett bra tag.
Texterna länkar eller lägger jag ut i morgon.

Ingen Ragnarsson på isen i dag heller för Djurgården, känner väl fortfarande av knäskadan. Vet inte om DIF kommer köra med tre backpar (där Nichlas Falk vikarierar för Ragnarsson med Andreas Holmqvist) eller om Alexander Deilert får vara med och köra som sjunde, han finns med på laguppställningen i alla fall.

SSK tar emot Luleå hemma. Kommer mest trolig inte hinna göra något på dem ikväll, ska se om det går annars försöker jag få tag på någon i morgon och ta ett snack om matchen då.

4 kommentarer:

Stefan sa...

Hej Marie..

Fråga gärna nån i DIF varför dom kastar bort en massa tredje perioder vid underläge efter två perioder..

Anonym sa...

Djurgårn har tappat all energi de sista omgångarna. Nu måste nån ruska om killarna och tala om att slutspelet inte är klart utan man måste göra jobbet varje dag o ge FAN i den KOMA hockey de spelar för närvarande. DIF verkar ha lika svårt för Brynäs som vi hade för Mora för några år sedan. Trist o sorglig början på lördagskvällen.

Sven D. sa...

Hej Marie!
Härligt, härligt, men vad gör BB? Vilken moral att efter de tabbarna, att sedan bara inte ge sig!

Marie Hallman sa...

Stefan: Åh, idag läste jag kommentarerna efteråt. men jag ska försöka komma ihåg den till nästa gång.

Anonym:
Jag tyckte de pressade på bra idag ändå. Vann skotten med 30-17. Sedan att de har svårt för Brynäs kontringshockey, är en helt annan historia. DIF har ofta haft svårt för tråkspelande lag som ligger och väntar på kontring. men skam den som ger sig...

Sven: Har inte hunnit kolla än. ska ringa någon i SSK i morgon. Men stort att de, som du säger, visar sån moral! kul att det gav två pinnar :)