torsdag 18 februari 2010

Premiären avklarad. Helt okej...

2-0 mot Tyskland. Lite färre mål än jag hade räknat med.
Men ändå en stabil insats av Sverige.
Är lite trött i ögat nu, har fått kämpa för att hålla mig vaken men...

.... extra plus till Nicklas Bäckström (vilket öga han har för spelet!!)

... extra plus även till Foppa som var bra trots en strulig säsong här hemma i elitserien men så är han ju Foppa också. Eller som Liv sa: "Foppa är Foppa" och "Han ser pigg och sugen ut, såg ut att ha roligt"

... plus även till Stefan Liv. Som kommentator i studion.

.... minus till backkollegan Johnny Oduya som tog en minst sagt korkad utvisning så att tyskarna fick spela fem mot tre och hade ett par skott i målramen där. Kunde ha slutat illa men Henke Lundqvist var - inte helt oväntat - stabil i målet.

... skön kommentar av Douglas Murray i SVT om sin backkollega Oduya:
" Han tog ledigt i andra perioden annars har det funkat bra, ha, ha"
Precis....

Nu ska jag sova.

3 kommentarer:

DIFaren sa...

det är 2 sköna lirare det där murray och odouya =)

Larry sa...

Marie, såg du Kronwalls jättetackling i första perioden? Jag kan nästan slå vad om hur mycket som helst att det hade både varit utvisning och matchstraff här hemma i Elitserien. Och Oduyas utvisning hade ju också varit matchstraff så det sjöng om det. Men inte i Nordamerika... Jag hoppas innerligt den svenska domarkåren satt och kollade på matchen och lärde sig ett och annat...

Marie Hallman sa...

Difaren: Ja verkligen!

Larry: Jo jag såg den även om hela matchen är lite höljd i tröttdimma just nu... (fan att det är såna tider!). Men jag håller med dig, här hemma törs ju spelarna knappt göra en gammal hederlig rullning. Haka och slasha går däremot hur bra som helst.... snacka om det silas mygg och sväljs kameler. Bara hoppas det blir en ändring på det.