lördag 13 mars 2010

2-3-4-5?

Sista omgången i elitserien och faktiskt lite spänning kvar för några av lagen.

Djurgården kan till exempel gå upp på andra platsen, OM DIF vinner mot Frölunda samtidigt som Linköping förlorar mot HV71.
Men Djurgården kan, vid förlust, även bli omkörda av så väl Skellefteå som Färjestad om de vinner sina matcher.

En andraplats vore ju mumma, framför allt för att tvåan har hemmafördel i både kvarten och sedan i semin om man tar sig dit så det finns ju bara ett läge i kväll och det är full fart framåt, håll tätt bakåt!

Södertälje har ju nada att spela för, rent tabellmässigt men behöver få lite positivt tänkande och sköna känslor inför kvalserien så en vinst skulle vara lite balsam på de värkande kvalseriesåren.

Båda 08-lagen spelar som sagt borta, DIF mot Frölunda i Göteborg och SSK mot Färjestad i Karlstad. Jag befinner mig också på bortaplan, för Expressens räkning i Gävle där Brynäs möter Skellefteå.

Kan ju ta ett tag efter matchen när man jobbar för dem så vi får se om jag hinner göra något på SSK och DIF i kväll. Hinner jag så lägger jag ut det, annars försöker jag fixa något i morgon, söndag.
www.hockeymedmariehallman.se

8 kommentarer:

Stefan sa...

Och DIF vann och slutade tvåa. Inte många som trodde det innan säsongen började. Den största käftsmällen går till lasse anrell som sa att DIF skulle slåss nere i kvalserie strecket.

DIFaren sa...

DIF mot sm guld marie =)

Stefan sa...

Hur bra kommer inte DIF att bli när Ragge, Jimmie och Zigomanis kommer tillbaka.

Kung Hardy Nilson Regerar.

Jimmie sa...

Grymt kul att se hur denna säsongen sett ut!

Ungefär 99% av alla journalister tippade DIF 8-10. Säger ju en del om dem knaske.. Anreall borde ju sluta att tippa i alla fall :P

Marie Hallman sa...

Stefan, Difaren, Jimmie: Otroligt stort. Tvåa trodde ju inte ens DIF enligt Montén... men kul som fan efter alla sega år som varit.

Jag tippade Djurgården sexa i serien. Sedan har jag tippat HV och DIF i final med DIF som segrare. Får se hur det går. Jag tippade Frölunda som seriesegrare, hrm, hrm, så jag ska nog inte kommentera hur andra har tippat he he

Robin sa...

Den enda som tippade DIF tvåa var Daniel Sedin i trashtalk(hockeykanalens lilla "show")
nu hoppas jag på Fhc i kvarten!
brynäs e svåra att möta för dom spelar så pass defensivt!

Stefan sa...

Jag tror att DIF kommer välja Brynäs. Kortare resor och lättare att möta än till exempel Frölunda som har massor av spelare med slutspelsrutin.

Marie Hallman sa...

Robin: Sedin?! stort.

Stefan :D