onsdag 21 april 2010

Gozzi gnager på...

... noterar att Anders Gozzi sliter hårt med lagbygget av AIK modell elitserien. Inte så konstigt då att han inte har hunnit svara i telefonen eller ringa tillbaka, han brukar annars vara rätt bra på det.

I dag, onsdag, har Almtunas Johan Andersson lagts till truppen, twinsen har förlängt liksom Stefan Johansson.
Lägg därtill sedan tidigare i veckan nya Josh Macnevin och Patric Blomdahl, Sandberg som readn hade kontrakt för kommande säsong plus Bång som jag inte vet om han har förlängt eller redan hade men skitsamma, han är med i laget nu i alla fall.

Jag är på SM-finalresa och har inte hunnit snacka med varken den ena eller den andra. Jag kommer istället att återkomma med intervjuer från såväl AIK, SSK och DIF om kommande säsong och silly när finalröken lagt sig.

Konstaterar bara att dagens AIK-förlängningar är bra. Stefan är stabil som fan och twinsen får nu chansen att visa hur bra de håller i elitserien - det ska bli kul att se.

Almtunas Johan Andersson har jag inte så mycket att säga om, känns stabil men ingen superstar. En Almtunaspelare som jag verkligen hade velat se i AIK eller SSK är Fredrik Vestberg, en joker som hade kunnat ta några steg framåt i båda de lagen. Han har dock kontrakt ett år till med Uppsalaklubben så det går ju inte.

Inga kommentarer: