onsdag 7 april 2010

Koll på andra sidan pölen - ingen slutspel för Danne

Grand Rapids Griffins hade chansen men efter den senaste veckans tre matcher är det nu klart att Danne Larssons Griffins missar slutspelet. Detta efter att bara ha lyckats göra fyra mål på de tre senaste matcherna.

I onsdags blev Griffins nollade av Rochester hemma. Danne Larsson tog 21 av 24 skott, släppte in ett mål i första och två i andra. Det första var med en man mindre på isen och de två sista var handledsskott som en Rochesterspelar fick stå och lägga in utan större uppvaktning.

Slutspelshoppet levde dock till dagen efter, till torsdagen då Griffins mötte Abbotsford borta. Där tog det definitivt stopp då Grand Rapids förlorade med 3-4. Danne tog 30 av 34 skott men det hjälpte som sagt inte. Staffan Kronwall var med och sänkte Dannes gäng då han spelade fram till både Abbotsfords andra och tredje mål och blev second star i matchen.

På lördagen blev det ny förlust, återigen mot Abbotsford borta men nu med 1-2. Danne fick vila. Men Kronwall spelade för Abbotsford och spelade fram till ett av deras mål.

Griffins har nu fyra matcher kvar att spela för säsongen, en i kväll, en på torsdag och två lördag-söndag.

Jhonas Enroths Portland är däremot klara för slutspel. Jag har inte pratat med Jhonas på en vecka så jag vet inte hur det gått med foten men han räknade ju med att vara tillbaka till slutspelet. Ska försöka kolla det. Veckan som gick har han inte spelat i alla fall.
copyright:www.hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: