måndag 12 april 2010

Mitt tips vs verkligheten

Förlåt men jag kan inte låta bli. Brukar vara usel tippare men nu när jag sånär hade alla rätt så måste jag bara....

mitt tips

  1. SSK
  2. AIK

----------------------------

  1. Leksand
  2. Rögle
  3. Almtuna
  4. Växjö.
Så slutade det:

1. SSK
2. AIK
------------
3. Rögle
4. Leksand
5. Almtuna
6. Växjö.

Jag har fått en del mindre sköna kommentarer om att jag tippade AIK som tvåa, bland annat från mediakollegor som tyckte det var löjligt eftersom det bara inte skulle gå. Men. Jag har sett nästan alla SSK:s hemmamatcher, sett Rögle ett antal gånger mot SSK, DIF, BRynäs med flera och alla AIK:s hemmamatcher utom en plus bortamatcherna mot Almtuna så jag har en del allsvensk hockey också. Och tyckte inte att det kändes omöjligt. Och det var det inte heller. Uppenbarligen.

11 kommentarer:

Peter sa...

En fråga till er gnagare som läser denna blogg, anser ni fortfarande att det är omöjligt att gå upp i elitserien?

Mille sa...

Har aldrig hört nån gnagare säga att det är helt omöjligt, även om det börjar bli löjligt segregerat mellan ES och HA. Men du kan ju ställa frågan till Leksand istället...

Unknown sa...

Snyggt Marie!

Fredrik sa...

Nu har du tjatat om ditt tippande till leda. Var är ödmjukheten? Även en blind höna kan hitta ett frö...

Hans sa...

Peter - Nej. Nu ska vi däremot stänga elitserien helt!! ;)

Bra tippat Marie!

Stefan sa...

Hej Marie..

Du får gärna lyssna med Jan Järlefeldt om Joakim Eriksson. Han får inget förlängt kontrakt med lhc.

David sa...

Varför i hela friden skulle DIF ta hem Jocke Eriksson - 33 år... med alla utsålda hus i slutspelet måste det finnas ekonomi för betydligt tyngre namn som Bremberg, Ekman, D.Tjärnqvist etc...

Mats J (20:e i hockeytipset) sa...

Du vill med detta visa att din 140:e plats av 194 deltagare i Fagerlinds hockeytips mer var en tillfällighet eller? ;-) ;-)

Stefan sa...

David...Förlorar man centrar så brukar man ersätta de med centrar. Ekman eller Linkan är inga centrar.

Marie Hallman sa...

Peter och Mille: jag tycker att ni båda har en poäng. Peter i att det är lätt att skylla uteblivna avancemang på någon slags naturlag om att det är omöjligt att gå upp coh Mille i att det blir svårare och svårare varje år eftersom skillnaden i tvoch reklamreättigheter ökar för varje år. När det skilde fem miljoner var det okej men från coh med den kommande säsongen skiljer det 24 miljoner det är klart att det märks! Men det handlar också om hjärta och inställning. AIK hade inte den fetaste plånboken men det största hjärtat och då kan det gå då med.

Henke: Tack. :)

Fredrik: Ah jag har väl itne tjatat? Jag har bara följt upp hur det har gått. Jag berättade ju även att det gick mindre bra i elitserietipset. (som gäller serien inte slutspelet).. som Mats mycket riktigt påpekar. Där var jag typ 50 procentig inte mycket att skryta om. Man måste väl få berätta både ock? Många berättar bara när det gått bra jag berättar ju också om när det inte blivit rätt så det jämnar ut sig.

Hans: Tack :) Jag är ju mest av allt glad att SSK och AIK blev de två es lagen, inte att just jag tippade det utan att det nu är tre 08-lag i es.

Stefan: Försökte ringa Järlan, inget svar, får göra nya försök men han brukar inte vlja kommentera spelare varken på väg ut eller in förrän allt är klart, bara så du inte blir besviken om han vägrar svara.

David: Där tror jag du har helt rätt. Jag tror inte heller på Jocke i DIF, finns många andra de har span på.

Mats: ja hjälp jag rasade ju typ hundra placeringar sista veckan. Trodde Frölunda skulle vara i topp, ha ha så blev det inte, men jag hade väl häfltenrätt. OCH jag tippade rätt finalpar, DIF-HV och förhoppningsvis rätt guldvinnare dvs DIF. Vad var det nu du tippade där Mats???? ;)

Stefan: RÄtt förvisso men Jocke E... Nja, känns inte som DIFs strategi, tror mer på SSK för hans del.

Matte J sa...

Jag hade HV-Färjestad med Färjestad som guldvinnare. Så jag hade väl hälften rätt där jag med ;-)

Hade med lite flyt kunnat varit ensam om att ta hem 20 papp men det är bara att ta nya tag till kommande säsong. :-)