söndag 2 maj 2010

Noterat från Globen..

.... Tre Kronor skickade ut ett pressmeddelande efter Finlandsmatchen med truppen inför den avslutande genrepslandskampen mot Danmark, i Ängelholm på onsdag.
Blir bara en ändring och det är Luleåbacken Johan Fransson ut och Ottawabacken Erik Karlsson in.

... Lite över 10 000 i Globen, många barn och det var helt rätt. De hejade, skrek, buade och tjoade och skapade stämning. Härligt.

... någon modig kille använde sig av jumbotronen för att fria till sin Jennie. Bara sådär. Helt plötsligt låg en text ute "vill du gifta dig med med Jennie" och så var paret inzomat i ett hjärta på jumbotronen. Tjejen såg minst sagt tagen ut där killen stod på knä och hela Globen jublade. Hur bra som helst ju.

... Niklas Persson såg - som hela turneringen - pigg ut. Han satte det avgörande 3-2 målet som studsade in över Finlands målvakt men var som sagt mycket bra. Kul.

... bra fart på kidsen igen. Det gillar jag. Känns som det är 50-50 läge inför VM. Ett ungt hungrigt lag som antingen ger alla belackare fingret och skräller sig till final eller så tar orutinen ut sin rätt. Jag hoppas på det första.

... förbundskaptenen Bengt-Åke Gustafsson kommer vänta in NHL-förstärkningar så länge det går och sa att han att han inte kommer anmäla 23 spelare på lördag när den första "riktiga" VM-truppen måste lämnas in utan han kommer att hålla platser öppna för att kunna fylla på senare om det kommer loss några spelare som han vill ha.

... Mattias Weinhandl satt tilsammans med Jacob Markström på läktaren. Rotation pga för många spelare enligt BÅG. Jonas Andersson klev av i tredje. Fick lättare smäll men det ska inte vara någon fara sa förbundskaptenen.

Inga kommentarer: