onsdag 23 juni 2010

NHL-stjärnor till Järfälla. "Jag räknar med ett tiotal"


(Niklas Kronwall ser redan fram emot Järfällamatchen. Foto:www.hockeymedmariehallman.se/arkivbild)

Sugen på att spana in lite NHL-stjärnor? I så fall finns chansen fredag den 13 augusti då Detroitbacken Niklas Kronwall samlar ett gäng kompisar från NHL och möter Järfällas representationslag ute i Järfälla ishall.

Matchen börjar 18.30 och det brukar gå att få lite snack och autografer med spelarna i samband med matchen.

Alla intäkter går till Järfälla HC och det här är en grej som Kronwall styrt upp i några år nu då hans gamla moderklubb ligger honom varmt om hjärtat.

- Ja, syftet är att stödja Järfälla så mycket som vi bara kan så jag hoppas det kommer många och kollar på matchen, säger Detroitbacken när bloggen når honom hemma i Stockholm.

Niklas Kronwall kom hem från Detroit för ett par veckor sedan och även om det är sex-sju veckor kvar till matchen håller han redan på och bygger laget.

- Johnny Oduya, Bengan (Patric Hörnqvist) och (Niclas) Bergfors är redan klara. Sedan är fler på väg in, även om många vill vänta lite med att ge ett okej till längre fram i sommaren. Men jag antar att de som brukar vara med, som Douglas Murray och Robban Nilsson till exempel, och kanske brorsan (Staffan Kronwall) kommer att vara med och köra med oss i år också Jag räknar med att vi blir ett tiotal NHL-spelare i alla fall, säger Kronwall till bloggen.

Han själv är redan i gång med sommarträningen och nu verkar det som att Detroitstjärnan slipper operation av det knä som krånglat lite under säsongen.

- Läkarna har gett mig ett par sprutor, sedan gjorde dem bedömningen att jag ska köra rehab under sommaren. Att det förhoppningsvis ska räcka med det. Ingen kan säga exakt vad som är fel men de tror att jag ska slippa operation så vi försöker med vila och rehab först, avslutar Kronwall.

(Fotnot: Jag kommer återkomma lite senare i sommar med mer info om vilka spelare som då har anslutit till matchen).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka spelare från ajk kommer? Ja just ja, det va spelare från NHL som skulle spela...

Johannes sa...

Då får du åka dit och fråga Murray när han kommer hem till DIF! :)

Marie Hallman sa...

Johannes: ha, ha, ja vi får se. Tror det tar ett tag innan han vänder skrillorna hemåt... :)