fredag 25 juni 2010

Trevlig midsommar

Midsommarafton och dag ett eller två på elitseriespelarnas semester. Dock inte för mig, jag kör på med bloggen som vanligt (nästan).

För mig har den här förmiddagen handlat om att skiva potatis och lök eftersom jag dumt nog lovade att göra Janssons frestelse till midsommarknytfesten och inte hinner med att göra något i hockeyväg innan det är dags att dra igång festen.

Men jag hoppas att ni alla får en superskön midsommarafton, ät, njut, krama varandra och ha det gott. Och framför allt - lämna bilnycklarna hemma om det blir något med promille i glaset. Ta en taxi eller buss hem istället. Alla vet väl vid det här laget vad som kan hända annars.

Så som sagt, trevlig midsommar till er alla från mig.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Detsamma!

Anonym sa...

Ha nu en jättefin midsommar Marie och ladda för en stekhet höst då de slutliga trupperna i elitserien spikas.
Må gott //Doyle

Anonym sa...

Det är ganska roligt att läsa kommentarerna efter dina artiklar, läser man Ros och dom andras kommentarer på AB och expressen HATAR alla journalisterna. Du måste vara sveriges enda omtyckta sport journalist :) Glad midsommar Marie!

Jerker sa...

Jag har sparat ett par flaskor julmust från i vintras. Kul och udda inslag på midsommarbordet inte minst jättegott.
Trevlig midsommar på dig Marie

Stefan sa...

Trevlig midsommar..

Marie Hallman sa...

Anonym, Doyle, anonym, Jerker och Stefan och alla andra som läser bloggen: Jag har sagt det förr och säger det igen - jag har världens bästa läsare ju! Utan er skulle den här bloggen inte finnas, då vore den ganska så poänglös så tusen tack för att ni läser, för all pepp ni ger och alla kommentarer och åsikter som ni bidrar med. Ni är underbara :D

Dan-Dan sa...

Grattis, även om det är något sent! :)

Marie Hallman sa...

Dan-Dan Tack detsamma,hoppas du hade en fin midsommar och allihop andra med :)