fredag 27 augusti 2010

Det är inte alltid det blir som man har tänkt sig...

Jag såg att HV71s klack överväger att bojkotta premiärmatchen på Hovet.

Detta dels för att man enligt en intervju inte vill "gynna Djurgårdens biljettförsäljning" och dels som en hämnd för det som man, enligt samma intervju, anser vara en hämnd i våras när Djurgården bara sålde biljetter till DIF supportrar till en match som ett svar på att HV71 gjort motsvarande till sina fans.

Jag tycker det är synd om fansen inte kommer, eftersom jag känner flera sköna HVfans (Hej Therese!!) och tycker det är kul när de är på plats plus att jag tycker om att se fans från båda sidor under en match.

Men kommer de inte så kommer de inte. Och jag är rädd för att HV-fansens bojkott får precis motsatt effekt mot vad de tänkte sig. Det är ju inte så att Djurgården deppar över de uteblivna HV-fansen direkt, tvärtom. Om bojkotten blir av kan ju DIF fylla hallen med Djurgårdsfans och sälja alla stolarna till vanligt pris istället för "bortafanspris" istället.

Det gör dessutom att DIF får stöd från hela hallen och att HV71 saknar stöd.

Hm, vet inte om det var den effekten som var tanken bakom det hela riktigt.

Hursom... match i kväll, i European Trophy på Hovet. Jag tänkte ratta dit och se DIF-Vålerengen. Kommer en liverapport med noterat och lite snack efteråt bara jag tar mig förbi alla bilköer i god tid till matchen ;)

2 kommentarer:

ÖIP sa...

Ska bli fantastiskt skönt att slippa bibelbönderna. Kommer kunna sälja ut Hovet ändå. Bra initiativ av dom där nere.

Härligt med en liverapport då man sitter i en bil påväg upp till Dalarna för 80-årskalas.

Marie Hallman sa...

ÖIP: Du kör inte bilen samtidigt hoppas jag?! ;)