söndag 29 augusti 2010

Hockeydag i Tumba

Söndag och jag antar att det är en lat dag för många... men om ni är sugna på att hitta på något kan jag rekommendera en tur till Tumba Ishus där Botkyrka HC har dragit ihop ett ambitiöst program.

SSK möter Luleå klockan 15.00 men det finns mer för den som gillar hockey, Botkyrka har fixat två förmatcher med bland andra gamla hockeyprofiler, det finns folk från både AIK, Djurgården och Stockholm Hockey League på plats för att diskutera den kommande säsongen.

Det är för övrigt Lasse Kinch och Anders Ankan Parmström som leder det hockeysnacket. Programmet har dragit igång nu klockan 11 så det är bara ta sikte på hallen och åka!!
Den som vill veta mer kan kolla på Botkyrkas hemsida här.

Jag ska för övrigt se SSK-Luleå och kommer köra lite noterat live därifrån. Hoppas nu bara att jag inte kör vilse! Har inge i Tumba som kan guida men det ska väl gå ändå hoppas jag.

Apropå träningsmatcher så missade jag tyvärr Djurgården Jokerit som jag hade tänkt se på Hovet och AIK-Luleå som spelades ute i Norrtälje då jag var i väg på betalt jobb och såg Örebro fullkomligt köra över Helsingborg.

Från hockeymatcherna har jag dock läst mig till här att det var nio spelare (!) borta i AIK som ledde med 2-0 men sedan tappade till 2-4.

Djurgården förlorade i sudden och missade därmed slutspelet i ET med en poäng. Men det är inte slutspelat för det. Som ni kanske läste här på bloggen efter fredagsmatchen så finns det en överenskommelse att de svenska lag som missar slutspelet ska ha en match till, mot varandra.
Nu blev det lämpligt nog jämt antal också då även Frölunda, Malmö och Linköping missade slutspel.

Vilket lag som Djurgården får möta och vilken tid var inte klart då i helgen så den infon får jag återkomma till när DIF har något klart att berätta.

6 kommentarer:

Dan-Dan sa...

Ishuset, precis vid mitt Gymnasium ju :)

Anonym sa...

Live, Me like. Vi hänger här klockan 15...

Lillpucken hälsar.

Larry sa...

En tur till Tumba för att se en försmak av kommande säsongs kvalserie när Gnaget spelar match på Råsunda? Skulle inte tro det va...

Marie Hallman sa...

Dan-Dan Okej men jag hittar ju inte ens till TUmba... tror jag, men det var bara följa Huddingevägen tills man ser kommunhuset tror jag att jag ahr lyckats googla mig till

bättrehockey: härligt, hälsa tillbaka :D

Larry Förstår det men AIKs veteranlag spelar en av förmatcherna så åk och se den som uppvärmning till fussballen!!

Dan-Dan sa...

Marie, bara att åka in vid kommunhuset ja :)

Marie Hallman sa...

Dan Dan jag körde lite fel men kom rätt ändå! perfekt :D