lördag 25 september 2010

Dags för lite kliv uppåt?

Tabellen är ingen höjdare sett med 08-ögon, ja om man nu inte vänder den upp och ner då möjligen...

... DIF tia, AIK elva och SSK sist svider rätt bra så idag, lördag, hoppas jag på lite uppryckning här i 08-området.

SSK tar emot Timrå hemma nu klockan 16, DIF tar emot Skellefteå hemma 18.30 och AIK är i Karlstad där man möter Färjestad 18.30.

Jag är i Tälje, ska skriva matchen härifrån för TT. Hade först tänkte försöka hinna bort och se halva matchen i Globen också men jag hinner inte, ska göra lite andra grejer för Expressen efter den här matchen.

Så... det blir så här: Noterat och snack från SSK senare i kväll när allt är klart TT med mera. AIK och DIF kommer det snack med i morgon i stället. Tack för tålamod allihop :)

Höll på att glömma.... men Djurgården ska ha premiär på sitt nya intro idag, ni som är där får gärna lägga in lite kommentarer om den och om mathen så klart, ni som ser AIK får jättegärna lägga in lite kommentarer om den, alltid kul att höra era åsikter!

5 kommentarer:

Dan-Dan sa...

Att tillägga är att det "nya" introt inte är det nya ;) Det är bara ett tillfälligt tills ice-projection är installerat på hovet.

ADHD sa...

Om du går till Globen, då missar du mer än halva matchen!

Kentta sa...

Marie, du måste ta ett allvarligt snack med Järlan om backar, vill höra det från honom att man verkligen söker något konkret, inget jävla "vi har kontakt med några". Det funkar inte i Djurgården med de backar vi har nu.

Lasse sa...

Djurgården är i alla fall bättre än SSK - för tillfället

Marie Hallman sa...

Dan-Dan: Oki...ska bli kul att se vad de kör på torsdag. Men vad gillade du det tillfälliga då? Och hur såg det ut??

ADHD: Ja he he nu missade jag hela tyvärr,trots att bilen rullade. Blev för mycket annat jobb.

kentta: Ska göra en koll i morgon måndag om jag får tag på honom! Skulle betyda mycket dock om Josef och Lassen kan vara med nu, men jag ska kolla.

Lasse o Martin: Precis.

TACK alla fyra för era tankar!!!