tisdag 7 september 2010

Kors i taket!AIK har fullt lag! Uppdaterad - AIK vann med 3-2

Match för AIK i dag igen, sista matchen på Finlandsturnen som spelas mot HPK Häämenlinna.

Och kors i taket.
AIK har fullt lag på isen. Rudslätt har piggnat till efter magsjukan som hållit honom borta från spel, Christian Sandberg verkar ha fått ordning med magmuskeln som krånglat.

Så här ställer Gnaget upp:

Målvakter: Christopher Heino Lindberg (Viktor Fasth backup)

UPPDATERAT:

AIK bröt sin trista förlustsvit och vann matchen med 3-2 och det med två mål som gjordes i boxplay.

Målen:
Första perioden: 0-1 (13.52) Johannes Salmonsson (Johan Andersson, Patric Blomdahl).
Andra perioden: 0-2 (0.33) Daniel Bång (Christian Sandberg) spel i 4 mot 5, 0-3 (7.06) David Engblom spel i 4 mot 5, 1-3 (15.07) Mikka Määnikö spel 5 mot 4.
Tredje perioden: 2-3 (16.23) Janne Kolehmainen.

HPK tog ut målvakten, DIFbekantingen Teemu Lassila med två minuter kvar men AIK höll emot.
SM-liigalaget vann skotte med 37-27 men Gnaget vann alltså matchen.
AIKs målvakt Heino-Lindberg hade 94, 59 i räddningsprocent. Lassila i HPK målet hade 88,88 i räddningsprocent.

Den som vill se statistiken från matchen kan klicka här.

Ska se om jag får tag på någon nu efteråt. Jag vet inte om de har bråttom till båten men förhoppningsvis så går det. Vi får se.