torsdag 23 september 2010

Länsderby - UPPDATERAT

Dags försäsongens första länsderby mellan AIK och SSK. Denna gång på Hovet.

För AIK:s del dock utan de ordinarie backarna Stefan Johansson som blev sjuk idag och Fredrik Carlsson som fick en smäll på knäet senast mot Frölunda berättade AIK;s sportchef Anders Gozzi precis för Bloggen.

Carlsson beräknas enligt Gozzi vara borta "ett par dagar".

UPPDATERAT: Även Tobias Ericsson saknas i Gnaget, han har lite problem med en axel men hoppas vara tillbaka om någon dag, berättade han för mig efter matchen.

Målvakter i kväll: Viktor Fasth för AIK och Pontus Sjögren för SSK.

Jag gör ingen liverapport men det kommer noterat från matchen plus intervjuer senare i kväll.

Djurgården spelare borta, den matchen kommer det uppföljning på lite kort i kväll och intervjuledes i morgon, fredag.

7 kommentarer:

Henrik sa...

Marie! Skulle vara fantastiskt om du kunde höra hur det går med Staffan Kronwall!

Marie Hallman sa...

Henrik: Jag har kollat lite på det där... och läget börjar ljusna något. Om jag förstått rätt. OBS, just det, OM jag har förstått rätt. Har fått positiva signaler men inget är klart, jag vill betona det. Det som jag har hört låter dock optimistiskt. Å andra sidan kan ALLT hända, ingen vet säkert än, så vänta med att jubla , okej!! Det är lite därför - att det är osäkert än så länge - som gör att jag inte gjort någon grej av det heller men förhoppningsvis finns det en lösning inom ett par veckor.

Bengan sa...

Mycket mycket oförtjänt seger för SSK. Utspelat 80 procent av tiden men ändå lyckades de hänga kvar i matchen. Direkt svagt spel av AIK:s debuterande Joakim Nordström som var stor syndabock på SSK:s andra och tredje mål. Hur han kunde få chansen i andrakedjan är en gåta.
Men om jag vore SSK:are skulle jag vara rejält orolig över deras målvaktssituation. Varken Helenius eller Sjögren har ju ingett något superförtroende. Jag har sagt det förut och säger det igen - märkligt att de inte värvade en ny och stabil målvakt inför den här säsongen. Nu står de där med två jättesåll.

Larry sa...

Staffan Kronwall??? Ärligt, vem bryr sig. Det är mycket viktigare att höra hur det går med Nyllet för Gozzi. Har de snackats vid sedan det blev klart att Nyllet inte kommer att få spela i Washington.

Anonym sa...

Bengan: ...och AIK-segern mot Frölunda var förstås extremt välförtjänt? ;-)

Men resultatet åsido, AIK är inte Elitseriematerial just nu. Det å andra sidan innebär att SSK har en del att fundera över...

Henrik sa...

Du är en stjärna Marie! tack!

Marie Hallman sa...

Bengan: Håller inte med dig om målvakterna där, det får stå för dig.

Larry: verkar som att han inte riktigt vet själv vad han vill ju. så sa Gozzi senast, kan kolla igen men jag kan tänka mig att alternativet sitta av säsonge i USA, casha in 21 mille och sedan lägga grillorna på hyllorna börjar bli allt mer lockande för honom.

Henrik, tack du :) Tack för att du läser också :D