torsdag 14 oktober 2010

Pakaslahti: "Jag har fått ett bakslag på träningen"

Jag hann aldrig ringa Petri Pakaslahti före matchen mot HV71 men jag hittade honom och skadade backen Markus Seikola på en bänk i korridoren nere vid omklädningsrummen efter matchen.

Seikola sa att hans skada känns bättre och att han hoppas vara tillbaka i spel nästa vecka.

För Pakaslahti går det tyngre. SSK:s efterlängtade center konstaterade med ledsen min att:

- Det går inget bra alls just nu. Jag har fått bakslag på träningen och har inte kört någonting den här veckan, säger Pakas.
Orsaken till det ?
- Det gör ont - hela tiden. Både under träning och efter.
Vi pratade lite om alternativen som finns, operera eller sluta spela helt eller möjligen något annat. Pakaslahti vill helst fortsätta men det är inte helt lätt att säga vad det blir.

-   Hm jag vet inte. Jag vet faktiskt inte det är en lite svår grej det här. Det är svårt att säga och det är inte mycket man kan göra heller just nu, säger Pakaslahti.

Jag ska försöka få tag på SSK:s läkare i morgon fredag så får vi se då om det går att få lite mer klarhet i vilka alternativ som det finns konkret.

3 kommentarer:

Steffe sa...

Enligt SSK:s forum på den officiella hemsidan var han och Kalteva på O Learys i lördags och drack sex starköl var... Det är alltså så han rehabiliterar sin skada mitt under säsongen. Dessutom ska ingen av dem ha gjort en antydan till jubel när ssk nätade i matchen. Hur är det med klubbhjärtat egentligen?

Känns väldigt oseriöst och SSK-ledningen borde verkligen kolla upp hans förehavanden.

Borde inte idrottare i Södertälje vara lite försiktiga med att gå på krogen överhuvudtaget med tanke på det som hände fotbollsspelaren i Assyriska?

Marie Hallman sa...

Steffe: Nu vill jag inte ta ära och heder av forumet men både du och jag vet att det är mycket som förstoras upp där, många rykten som går som inte stämmer. Det kan hända att spelarna betett sig fem men, jag tänker vänta med att döma dem tills jag vet att det verkligen har hänt. att gå på något som står på forumet skulle då aldrig jag göra.
Sedan hade det som hände fotbollsspelaren helt andra orsaker, där fanns familjekopplingar till jävligt obehagliga grupperingar och ett krig mellan dem om jag förstått polisen rätt. Och att jämföra det med att man är arg på att någon påstås ha krökat känns verkligen galet. Tycker jag. Men visst måste SSK kolla upp det som sägs och ännu bättre vore ju om man sedan tog upp det på hemsidan, berättade vad som är sant och inte sant så att man slipper spekulationerna.

Täljetok sa...

Steffe>> Kamma dig, sluta sprida skit du inte vet något om. Jag var där och kan säga att du har djävligt fel i ditt barnsliga skvaller!

Hallman>> Tycker SSK det är ok att du skriver om Pakaslahtis skada, även om vi redan visste det?
Brukar inte vara något de vill skylta med enligt erfarenhet.
Vet Paka att du slängde ut erat snack på bloggen?