söndag 21 november 2010

Mange Johansson: " Fyra pp... ja då ska vi göra ett mål. Minst"


 (Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

Det var lite upp och nervända världen i Templet när SSK slog LHC med 4-2, i alla fall om man fokuserar på power play.

Linköping brukar ligga på topp tre medan SSK har haft riktigt svårt att göra mål med en man mer på isen. Nu blev det tvärtom. SSK satte samtliga fyra mål i PP, LHC lyckades inte utnyttja ett enda av sina fyra power play.

Eller som Mange Johansson sa efteråt: 

- Vi har fyra pp... ja då ska vi göra ett mål. Minst. Statistiskt sett . Och det kändes som vi hade ett eller två hyfsade power play med bra skott, sedan var de andra dåliga.

Johansson är även han med i TT texten med powerplay vinkel... som bland annat DN.se har plockat upp. Klicka här så hittar ni den.

Mange sa så här också om att LHC för en gångs skull gick tomhänta från spel i numerärt överläge:


- Jag vet inte vad som inte funkade. Vi kändes ändå pigga och alerta. Det var mycket energi i laget under hela matchen och vi startade bra, tills de fick alla utvisningar med sig. Där var SSK rätt intensiva mot våran kasse, de gjorde det bra. Och pp avgör, de gör fyra mål i sina, vi gör noll.

Vad bör ni ändra på tycker du?
- Det finns säkert saker som man kan hitta när vi sätter oss ner och analyserar det här nu, det måste det göra eftersom det funkat bra tidigare.Men ibland är det så bara, det är svårt att förklara. 

Inga kommentarer: