tisdag 30 november 2010

Steen " Det är för dåligt"


 
 (Steen var besviken trots 1+1 för egen del. Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

AIK gjorde sin näst sämsta match för säsongen mot Brynäs, då blev det förlust med 2-5.
Visst fanns där stunder då AIK trummade på men i det stora hela var det en blek insats.
Det tyckte även Oscar Steen som gjorde första målet och spelade fram till AIK:s 2-2.

Och han var allt annat än nöjd efteråt:
– Det är för dåligt. Vi har skridskoåkningen och krånglar till det. Och vi har ingen fart fast det är den som har gjort att det har gått bra innan. Sedan är det lite så att vi krånglar till det i många situationer. Vi måste spela mer enkelt, nu fastnar vi och hamnar fel, och bjuder dem på lägen som de inte ska ha.

Det var lite hönsgård emellanåt med AIK:are som krockade med lagkamrater, solokörde och tittade puck istället för att trampa på och sätta hög press.

– Jo och så kan det bli ibland men det får inte bli så här extremt dålig. Vi måste hålla oss till det som är basic, vi måste komma ihåg vad vi gjorde bra när vi vann. Vi får träna på i veckan och ta nya tag på lördag ,säger Steen.

Har ni svävat iväg efter den där segerraden och slutat göra det hårda jobbet som krävs för en seger?
– Nej jag tror inte det. Jag hoppas inte det! Och jag tycker inte att det ser ut så på träningarna för när vi tränar så har vi bra fart fortfarande, det är ingen som glider. Så vi får hoppas att det inte är så, jag har i alla fall inte sett det så.

Vad ska ni göra åt det här då?
– Alltså det vi gör är att vi går för mycket runt, förr gick vi mycket mer rakt på, det är mycket som man får med sig när man går rakt på mål och börjar om från grunden och spelar enkelt som vi ska göra.

Så det är back to basic nu??
– Ja det är det spelet som vi måste ta oss tillbaka till. Vi måste titta på varför vi vann och gå tillbaka till det som vi gjorde då. Och allteftersom som man gör det och det spel vi hade kommer tillbaka så kan vi jobba på och försöka utveckla spelet och ta det vidare, avslutar Steen.

Inga kommentarer: