måndag 29 november 2010

Toskalas sista match - för den här gången UPPDATERAD

Fick precis veta att det verkar vara klart nu att Toskala drar till Schweiz när korttidskontraktet som han har haft går ut, och det gör det i morgon tisdag.

(UPPDATERAT: Uppgiften om att Toskala ska till Schweiz kommer från en person med insyn i vad som händer men Toskala själv tokförnekade att han skulle till någon klubb där när vi pratade efter matchen. Se inlägg ovanför. )

Statusen på Heinos ljumskar är däremot fortfarande oklar... jag har inte hunnit ringa tyvärr men som det ser ut nu så är väl Niklas Lundström tänkt att vara backup till Fasth efter den här matchen. Tills dess Heino blir bättre då.

(UPPDATERAT: Eller tills det kommer en ny keeper. Se mer i inlägget ovan)

Det är oklart om Toskala kanske kommer tillbaka eller inte men enligt de uppgifter jag fick när jag kom hit så är det här sista matchen för nu i alla fall.

4 kommentarer:

Erik sa...

Marie nu MÅSTE du bara kolla med Gozzi hur han tänkte med värvningen av Rudslätt. AIK har spelat 24 matcher och han har gjort bara 1 mål och det i tom bur. Vad var syftet med värvningen? Varför skickas han inte till en annan klubb? Lånas ut som Beck? Finns det planer att ersätta honom med en bättre och mer målfarlig forward?
Tycker Gozzi att det är bra med ett mål på 24 matcher från en spelare som värvats som målgörare? Det är vore frågor som vore trevligt att få svar på. Nu finns det inget som "jag glömde fråga" eller några andra undanflykter Marie.

Marie Hallman sa...

Erik: Ska jag vara ärligt så är Rudslätt det sista jag har i skallen efter en sån här match. Och så när jag mötte Gozzi där nere så var det målvakter vi pratade om. Det är sant!! Men någon gång ska jag väl komma ihåg... ska ringa GOzzi i morgon ska försöka komma ihåg då.

Erik sa...

Hur kan det sista vara Rudslätt du har i skallen? Ser du inte hur pissdålig han är? Han värvades som en spelare för förstakedjan och har inte har producerat ett skit. Han får ett jätteläge att göra 1-0 efter 30 sekunder men skjuter utanför från nära håll. Det är oförsvarligt att han kan få chans på chans på chans på chans i match efter match och inte tar tillvara på dem när en spelare som Beck som knappt fått en chans alls skickas till Mora utan och vidare.
Rudslätt tar idag också en fruktansvärt onödig utvisning som det blir baklängesmål på. (2-4 ett mål som stänger matchen) Han har långt ifrån presterat det man kunnat förvänta och ett par mål från honom per match och även idag hade gjort att AIK inte förlorat mot Brynäs. Är man värvad som målskytt ska man alltid föregå med gott exempel och snitta åtminstone ett mål per match. Nu var andra också dåliga idag men Rudslätt har varit dålig ända sedan han kom.

Marie Hallman sa...

Erik: Jo jag håller med att det har gått segt för honom offensivt men när jag är på en match så tittar jag med öppna ögon på vad som händer, vad som är intressant just denna match. Finns det någon intressant vinkel att gå på, händer det något speciellt... såna saker. Jag kommer inte till matchen med tanken" måste fråga Gozzi om Rudslätt" i skallen. Som journalist måste man vara öppen för allt som händer.
Och då glömmer jag allt som oftast bort herr Rudslätt.
Jag tycker ju inte att han är så dålig som du tycker heller även om han kan prestera klart bättre än så här och det gör väl också att det faller bort ur minnet. är så mycket annat man ska hålla reda på också.