måndag 10 januari 2011

Melin "Han kommer bidra med mycket till toppen i laget"

AIK har fått ett minst sagt meriterat nyförvärv, som om Migrationsverket pinnar på lite, kan bli klar till derbyt. Han heter Richard Zednik, är 35 år och slovak.

Zednik spelade förra säsongen i KHL-laget Lokomotiv Yaroslavl och har innan dess bland annat 745 NHL-matcher, två OS, tre VM och två world cup på meritlistan.

Så här säger AIK:s tränare Roger Melin om Zednik:
-  
-          - Det är en klasspelare, som kommer att bidra med mycket till toppen i laget och som vi kan använda på egentligen alla (forwards)positioner. Han satsar, vad jag har förstått på att vara med på VM i vår så då är han ju motiverad att spela bra.

Det var under måndagen oklart om alla papper skulle hinna bli klara hos Migrationsverket innan derbyt men Melin väntar gärna in i det sista om så skulle behövas.

-         -  Ja, absolut, det är inga problem. Men om det går hänger ju på pappersexercisen, hur mycket som ska göras där. 

Innebär det här att någon annan kommer att lånas ut nu?
-         -  Nej men det innebär väl mer att vi inte kommer att plocka upp så mycket folk underifrån. Nu har vi 14 forwards i omklädningsrummet, det borde räcka…

2 kommentarer:

Peter sa...

Han heter Zednik och inget annat i efternamn.

Marie Hallman sa...

Peter.ja sorry det hade smugit sig in ett c på ett ställe, har ändrat det nu bra att du sa till