onsdag 19 januari 2011

Mer från AIK-Skellefteå på ingång...

Det blev fyra texter därifrån men jag kan inte lägga ut varken dem eller bonussnacket förrän papperstidningen är ute. Tänkte sova lite nu, så de texterna kommer under förmiddagen på onsdagen.Tack för tålamod!

4 kommentarer:

G sa...

Det vore kul om du laborerade lite mer om situationerna med videodomaren. Skall man som videodomare verkligen ge mål bara för att pucken är inne när målvakten reser sig upp. Den kan ju ha förflyttats bakåt i början av rörelsen. Hur kommer det sig att videodomarna på Hovet när AIK spelar har en tendens att ge AIK födel när det är tveksamma situationer? Vem utser dessa videodomare?

Anonym sa...

G:

Du vet att videodomaren har en kamera ovanför målet?

>facepalm<

G sa...

Anonym: och den kameran används bara ibland eller? Jag har inte sett bilder ovanfrån och vet inte om situationen är glasklar ovanfrån. Det målet som dock borde ha varit glasklart är Saiks mål från förra matchen... därav vore det intressant att laborera lite mer kring ämnet.

Marie Hallman sa...

G: Det är inte bara på Hovet när AIK spelar som det har varit problem. Det har det varit i Södertälje när SSK spelar(fast då dömer domaren alltid emot SSK) I Ängelholm, när Rögle spelade,i Karlskoga när Bofors spelade...Tror inte pucken kan flyttas bakåt när den i själva verket föstes framåt och ur mål... Jag hinner inte kolla men det har för mig att det är Hockeyligan centralt som utser videodomarna. Jag ska kolla när jag hinner,i dag kämpar jag med datakrångel, sorry.