söndag 23 januari 2011

Skadekoll: Djurgården - Holmqvist, Cehlin, Owuya.

Jag passade på att göra en snabb skadekoll också med de spelare som jag lyckades haffa efter matchen. Såg inte Ölvestad och glömde även fråga Djurgårdens läkare om honom (sorry för det) men här har  ni resten:

Andreas Holmqvist: Det som han från början trodde var en sträckning i magmuskeln är aningen värre än så, är en bristning i muskeln. Lite oklart hur länge han måste vila, förmodligen en vecka till i alla fall.

Patrick Cehlin: Fick en lårkaka senast. Sa själv att det känns allt bättre och att det nu är "dag för dag" och därmed förhoppningsvis snart tillbaka.

Mark Owuya: Har en fingerskada men har börjat köra lite och siktar på att vara tillbaka nästa vecka. Fingret är inte helt läkt men det går att fixa till så det går att spela inom kort.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår inte det där med mark, på hemsidan så skrevs det lite ironiskt i onsdags att han hade provat bandage på sjukhuset (som de besökte).. sen dagen efter är han borta. inte så kul skämt direkt..

Marie Hallman sa...

anonym: Det vart ju lite pinsamt. Mark har en skada som DIF hoppades att ingen skulle märka, sedan tog de och la ut ett foto där det komiskt nog bara var marks hand som synts - med bandage och allt. Då försökte DIF mörklägga det hela genom att skriva så där... så fånigt hela grejen. Som om ingen skulle märka...

men han har en fingerskada,Mark vill dock inte gå ut med exakt vad officiellt då han inte vill ge motståndarna fördel med den infon.

nu verkar det i o f s som att det går att fixa och trixa så han kan vara tillgänglig för spel snart i alla fall