lördag 19 februari 2011

MacNevin tillbaka... uppdaterad

Han har varit sugen länge nog men nu är det dags för comeback. Josh MacNevin - som testade på värmningen mot Frölunda senast - står uppsatt på laguppställning mot HV71 borta. 

Och jag hörde honom nu även bekräfta spel själv på Canal Plus
där han även sa att han mest hoppas kunna hjälpa laget.


Jag antar att han mest kommer spela PP för att matchas in men det är å andra sidan där han är som allra bäst... Josh är uppsatt som åttonde back i fjärde backpar med Dick Tärnström som ju har problem med sin fot men sprutar den för glatta livet. Bära eller brista typ.

Just den här matchen börjar nu klockan 16.00. Jag ska åka mot Tälje så jag får lyssna så gott det går på Radiosporten på den.


UPPDATERAT: AIK förlorade med 1-2 och Josh spelade hela 19.18. otroligt. Han skönt två skott och lämnade matchen med +1. Den mannens DNA skulle man ha.. jag är som sagt i Södertälje nu, återkommer till AIKs match senare.

Djurgården har också bortamatch, möter Modo borta. AIK-fansen kan ju hålla en extra tumme för DIF i kväll, om ärkerivalen vinner hjälper man ju Gnaget med att hålla Modo kvar där nere undre kvalseriestrecket. Djurgården har bara sju pinnar upp mot Färjestad och åtta mot Linköping och vill så klart högre upp för att  komma bättre till inför slutspelsvalet. Just LHC har - tillsammans med Timrå - en match mer spelad och har spelledigt i dag så efter kvällens fajter är det äntligen! ordning i tabellen.

Apropå att hjälpa så håller säkert DIF-fansen en tumme för SSK i kväll. SSK är i desperat poängbehov för att inte fastna nere i kvalstrecksstriden och hjälper både sig själv och DIF om man tar tre poäng av Färjestad. Det känns ju lite jobbigt att SSK blivit nollat i två av de tre senaste matcherna. Att förlora är väl en sak men nu måste målproduktionen igång igen. Bara hoppas att den där niomatcherssviten med poäng inte var årets peak.
Färjestad tappade poäng på två snabba Timråmål senast och lär vara taggade men det borde ju SSK också vara så vi hoppas på det...

Jag ska till Södertälje och skriva för TT, kommer lite grejs i natt efter matchen.

2 kommentarer:

Bengan sa...

MacNevin hade ett par skott till men sköt då på täckande spelare. Lite bättre ögonmått hade inte skadat.

Horribel insats annars av flera AIK-spelare, inte minst av Daniel Rudslätt och Patric Blomdahl som båda tar mycket klumpiga utvisningar när laget ska forcera in ett kvitteringsmål. Rudslätt var pissdålig i övrigt också. Hade tre jättelägen som han alla brände. Än en gång - vore kul att höra Gozzi motivera den värvningen. 5 mål på 45 matcher är verkligen inte bra och absolut inte "en pålitlig målskytt" som Gozzi uttryckte sig före säsongen. Zednik fortsätter inte producera ett skit heller. Skicka hem skrället och se till att få tillbaka McDonell så snart som möjligt. Ge honom några Ipren och sedan kör!

Annars är det bara att tacka dif och Färjestad för kvällens segrar :-)

Anonym sa...

Bengan: Du som var så lyrisk när du nåddes av beskedet att Zednik hade skrivit på för AIK. Ni hade gjort klart med Zednik medan Dif "bara" hade lyckats värva Hannula. Det vänder fort, som Henke Larsson brukar säga. ;)