lördag 19 mars 2011

Himelfarb: " Får vi två segrar hemma så är vi med"

(Himelfarb vägrar deppa ihop trots taskigt läge i tabellen. Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

Rögles Eric Himelfarb gjorde både mål och assist men var också inblandad i ett självmål. Men trots just det sistnämnda så var han bäst i Rögle i kväll.

Lite av det han tyckte om läget hittar ni i TT-artikeln här men han sa även så här om…

… läget, som för Rögles del innebär två pinnar efter tre matcher:
– Vi måste vara positiva, det är ingen idé att deppa ihop, det vinner vi inget på. SSK har ett bra lag och hade vi bara fått in en reducering till efter 4-2 så kanske matchen hade sett annorlunda ut. Det var tufft att förlora, nu får vi åka hem och tänka igenom det som har hänt och fundera på vad vi kan göra bättre.

… vad Rögle måste förbättra nu?
– Vårat pp måste bli bättre. Vi har sju minuter på rad (!) utan att göra mål. Det går ju inte. Även mot Växjö hade vi problem, de gör två mål i pp, vi gör inga. Det är så många matcher som avgörs i special teams numera så vi måste vara bättre på det.

… självmålet som gav SSK 5-2:
– Jag krockar med någon, far runt och lägger i samma stund pucken ner mot vår målvakt. Han ska precis lägga plocken på, då kommer Rasmus Bengtsson och trycker in pucken. Det var lite olyckligt.

… de kommande matcherna:
– Vi har två hemmamatcher nu, spelar match fyra och fem hemma mot Mora och Modo. Får vi två segrar där så är vi med igen. Av det jag har hört så är det slutsålt på fredag (Modo) och vår publik är fantastisk. De kommer hjälpa oss.

Inga kommentarer: