fredag 18 mars 2011

Ingen Krüger med i truppen

Marcus Krüger sas ju vara spelbar till den här kvartsfinalen men han är inte med på laguppställningen. Synd, hade varit kul att se honom.

En liten kul detalj...
Djurgården och AIK brukar ju alltid ha båset till höger när de har hemmamatcher i Globen eller på Hovet. Nu har DIF valt andra sidan och har därmed båset närmare klacken. Det innebär ju också att Mark owuya får ha klacken i ryggen i två perioder istället för en och att Luleå således får anfalla MOT klacken i två perioder i stället för en.

Jag vet inte om det är medvetet gjort eller om det finns några praktiska skäl men vilka de praktiska skälen skulle vara vet jag inte så förmodligen vill DIF dra nytta av den kraft som klacken ger. Antar jag. Kan ha fel men det är vad jag gissar på i alla fall.

Djurgården kör även i dag med 14 forwards, precis som senast. Då kan man låta yttrarna rulla mot fyra centrar och få kortare byten och högre fart. Funkade bra senast, vi får se hur det går i dag.
Vinna eller försvinna är det ju för DIF i alla fall.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Marie för sjutton, öppna öronen! Jag skrek på dig när du gick upp för trapporna innan matchen!

/Jepe

Marie Hallman sa...

Jepe: Va??? Var i trappan då? Jag hörde inte ett pip jag. Ärligt. Du skulle ha knatat efter jag är fan blind och döv ibland, sorry