onsdag 6 april 2011

Gratis ångest

Två omgångar kvar av kvalserien och visst är ångestfaktorn rejäl nu i såväl Övik som Södertälje då bara ett av lagen kan förnya kontraktet. Det andra åker obönhörligen ner i den ekonomiska ångest som kallas hockeyallsvenskan.


Att sedan Rögle kan blanda sig i leken och skicka båda lagen ner i avgrundshålet gör ju inte saken bättre.
Rögle möter redan klara Växjö - otroligt starkt att ta det redan i omgång åtta! - och frågan är ju hur utfestade och mentalt uttröttade som Växjö är.

Det spelar å andra sidan ingen roll om nu bara SSK och Modo gör det de ska göra, dvs slår Mora respektive Örebro.

För Mora har kvalserien varit en enda lång pina så det är dags för SSK att förlänga den lite till så att chansen lever i sista omgången och den törs jag inte ens tänka på än.

Det känns ju lite sådär att Örebros skyttekung Conny Strömberg så tydligt påpekat att han hellre ser Modo i elitserien än SSK nu när lagen möts men det är bara hoppas att resten av laget skiter i Conny och hans klubbsympatier och gör sitt bästa för att sno någon pinne.

Jag åker till Södertälje, där det är gratis entré. De platser som redan är sålda i kvalseriepaket är ju redan tagna men det finns några tusen platser att inta så jag hoppas alla SSK-fans som kan sluter upp och tar chansen att stötta allt man orkar. För inte vill ni väl se Borås och Troja Ljungby i Templet i höst?!

Jag kommer skriva för TT och göra en annan betalgrej efter men det kommer lite grejer senare framåt natten.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Om nån undrar varför alla andra lags supportrar tycker att ssk är tråkiga så behöver ni inte undra längre.
SSK är ett klassiskt lag som år efter år sviks av sina fans. Att för andra gången denna säsong ge gratisbiljetter för att få folk att komma är inte bra.
Tycker synd om ssk som förening samt den lilla klick med supportrar som följt laget. Men till resten kan jag bara säga att ni inte förtjänar ett elitserielag!

Hoppades på att Modo skulle ta sista platsen innan men nu hoppas jag än mer!

Tråkigt för klubben ssk och jag lider med föreningen!

/Jepe

Anonym sa...

Pinsamt med fri entré. Nog sagt.

Anonym sa...

Pinsamt med fri entré. Nog sagt.

Anonym sa...

Fin gest av klubben för att rädda kontraktet, pinsamt att det överhuvudtaget ska behöva göras... Skulle man ens fylla AXA i en ev. final? Tveksamt..

Urban sa...

Bara 4800 i en hall som tar 6150 trots att det var fri entré. Pinsamt sa Bull... Det är tydligt att Södertäljeborna inte vill ha ett hockeylag i elitserien med tanke på den svaga uppslutningen.

Jag har en SSK-bekant som avstod från att gå. Han skulle vara hemma och se Champions League i stället TROTS att det var gratis alltså. Det tycker jag inte säger så lite om hur dåligt intresset är för sportklubben. Har man såna supportrar så förtjänar man inte att spela i elitserien.

Marie Hallman sa...

Jepe: jag hoppas på att ssk klarar det och sedan gör en total make over av klubben. Det finns supportrar och det finns en del man kan göra. Ska ta mer om det sedan men något måste göras, annars dör klubben sotdöden oavsett serie.

anonym 1 o 2 : Det var juste att bjuda tycker jag, däremot är det ju lite pinigt när det inte blir fullt. De som var där ska dock ha cred för att de verklgien hörs och stöttar sitt lag.

Urban: ja, framför allt undrar man ju hur kan kan kalla sig SSK.are?!