söndag 17 april 2011

Koll på andra sidan pölen...

Tänkte jag skulle döpa om den punkten lite... Wesslau är ju inte kvar och nu är det slutspel i både NHL och AHL så det blir färre och färre spelare kvar både i spel och rent fysiskt där borta.

Jhonas Enroths Buffalo är dock i spel än så länge. Två matcher så  här långt i slutspelet och Ryan Miller har stått båda.


Om jag fattat klubbens hemsida rätt har Jhonas varit ombytt backup i båda matcherna medans Patrick Lalime varit "healthy scratch" det vill säga petad.  Bra där Jhonas!! Ett steg framåt, det ska ju mycket till innan Miller får flytta på sig men bara att petat Lalime är ett fint steg på vägen i karriären.

I övrigt noterar bloggen att...


... Enroths landsman i Portland,backen Dennis Persson blivit hastigt uppkallad till Buffalo. Dennis avslutade grundserien i Portland med en assist mot Springfield. Han hann spela en match med Portland i Calder Cup slutspelet men flögs i helgen raskt över till Buffalo för att täcka upp för en skadad back. Han fick dock inte byta om utan såg lördagsmatchen från läktaren. Får se hur det blir i veckan här.

...Andreas Engqvists Hamilton är med i AHL-slutspelet. Enqvist gjorde två assist och blev utsedd till second star i första matchen mot Conneticut i torsdags. I lördags gjorde han mål, kvitterade till 1-1, sedan vann hans Hamilton med 2-1.

...Oscar Möller fick inte spela med i Kings första åttondelsfinal. Det fick han däremot göra i andra. Då blev det 10.37 i istid varav 8.08 i spel fem mot fem och 2.29 i pp.

...Marcus Krüger hade inte spelat sedan 5 april och  fick sitta på läktaren i första åttondelsfinalen men var med i andra där han ersatte Jake Dowell och hade 11.47 i istid.

3 kommentarer:

Fredde sa...

möller närmare och närmare dif med andra ord.

Marie Hallman sa...

Fredde: tror du? ja ja vet inte alls faktiskt. Han fick ju ändå spela andra matchen men det lär ju vara mer som spelar in också.

Niklas sa...

Marie, vet du om det är många som gjort som Krüger och spelat slutspel både i Sverige och NHL?