tisdag 12 april 2011

Matchboll Färjestad!

3-1 i matcher nu till Färjestad. Detta efter att Mikael Johansson avgjorde med sitt 2-1 mål efter bara 36 sekunder av förlängningen.

Starkt jobbat av Karlstadslaget som i match efter match har malt på som en obönhörlig plåtkross på skroten.



De ångar bara på, mosar sakta men säkert ihop Skellefteå till en liten plåtfyrkant och det var enormt starkt att ta även denna match.

Skellefteå gjorde första målet, men Färjestad kvitterade och som de avgörande målet såg ut. Skellefteå vann tekningen i egen zon men Färjestad lyckades ändå sno åt sig pucken och sedan var det Skellefteå spelare överallt i förtvivlade försök att hejda det som var på gång.

Någon låg och simmade på isen och försökte fånga pucken med handskarna (jo, sant och det var inte målvaktshandskar utan på en utespelare, där var Skellefteåspelare som försökte agera levande vägg och stå i vägen för pucken bakom Hadelöv men Färjestad låg som en fet knottvärm och pumpade en, två, tre (och kanske någon fjärde) gång tills pucken slogs in på tennis.

Imponerande. Att AIK förlorade i fyra raka ter sig allt mer logiskt. Visst, bensinen var slut men hos Färjestad var det nytankat och de har bara ökat allt mer efter det. Det måste man ta av sig kepsen för.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bästa bloggen på nätet? ja vette fan om det inte är det alltså ! all cred marie.


Linus Klasen på gång till Djurgården? finns det någon substans ? har du hört något ?

Anonym sa...

Ja pressa Järlan lite nu, även fast det bara är i april än så länge så kan han bjussa lite på hur han tänker inför nästa säsong!

Anonym sa...

Ahnelöv klar för DIF.. kan du bekräfta detta? Allt enligt Abladet.. Klasen till DIF snurrar åxå.. Pressa Järlan på Tellan åxå.. Du e bäst
// kalle

Marie Hallman sa...

anonym: Tack du!!! Klasen? Vet för lite för att svara på det just nu.

anonym: det tycker jag! Blev dock tvungen att göra lite annat i dag på dagen, ska teste att ringa honom i morgon torsdag

anonym: Håller på att rota lite i ahnelöv, ska svara senare på det. Klasen, vet inte tillräckligt för att kunna säga ja eller nej just nu, sorry

Marie Hallman sa...

Kalle: Vad jag har hört nu i kväll så är Ahnelöv INTE ens nära att vara klar.

Anonym sa...

Nu är det mer eller mindre "bekräftat" på diffuromet att Ahnelöv inte kommer att spela för oss nästa säsong.

Anonym sa...

Oj, vilken konstig stavning det blev där. Hahaha

DifFORUMET, ska det naturligtvis stå. Så fel det kan bli! :D

Marie Hallman sa...

anonym: ja konstigt vore det annars efter Järlans klara nej idag!