måndag 8 augusti 2011

Nyllet tog täten


(Tre Kronors materialförvaltare Pudding Weiderstål ligger bakom de uppskattade träningarna och all service. Här har Patrick Hörnqvist, Daniel Fernholm och Nicklas Kronwall med flera vattenpaus. Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

NHL-spelarna börjar bli lite åksugna nu. Jag var ut till Puddinglägret för att göra en intervju med Jhonas Enroth (kommer senare) och räknade in bland andra:


Nicklas Kronwall, Jacob Josefson, Henrik Tallinder, Jhonas så klart, Staffan Kronwall (ska ju spela i Ryssland men är hemma tillfälligt i några dagar), Micke och Peter Nylander (lillebror letar klubb här hemmavid) och en av Nyllets söner (om jag såg rätt nu), Mark Owuya, Henrik Karlsson, Marcus Krüger, Andreas Engqvist, Patric Hörnqvist, David Rundblad, Daniel Fernholm (inte klar för någon klubb än) var där. Plus lite folk till.Några, som Douglas Murray, Niclas Bergfors, Johnny Oduya, Grossman och Alexander Urbom saknades men skulle väl komma i veckan de med.

Ålderman Nylander var "tränare" och styrde upp den timmen som Puddinggänget hade på isen. Kul att se. Nyllet har ju haft ett rykte om sig om att mest vara en glad gamäng men nu ser han mest ivrig och är den som sliter allra hårdast av alla. Fantastiskt tycker jag.

Här är lite bilder från måndagsträningen.


 (Marcus Krüger i gul tröja rundar förre lagkamraten Jacob Josefson i blå tröja och vit hjälm. Foto: hockeymedmariehallman.se)


 (Jhonas Enroth är redo. Foto: hockeymedmariehallman.se)


 
 (Nicklas Kronwall (röda byxor), Jacob Josefson närmast Jhonas Enroth.  Foto: hockeymedmariehallman.se )


 
 (Nyllet styr  upp träningen. Foto: hockeymedmariehallman.se )


 
 Jacob Josefson och Nicklas Kronwall. Passa på att se båda spela i Järfälla på fredag,då det är fri entre i matchen mellan Kronwall and friends och Järfälla Foto: hockeymedmariehallman.se )


 (Mark Owuya.  Foto: hockeymedmariehallman.se )

3 kommentarer:

Therese sa...

Vart ska dem spela? :)
Tack för den BÄSTA hockeybloggen Marie!
Kram

Marie Hallman sa...

Therese: Tack :) Om du menar Nicklas Kronwall och Jacob med flera så är det ute i järfälla på fredag kväll, Järfälla ishall, är fri entre, åk dit!!
Annars så laddar några medmatch på torsdag när icebreakers möter vita hästen men de flesta tränar bara och åker sedan över till NHL eller till andra klubbar utomlands och spelar säsongen där. Puddinglägre är ju ett bra sätt för dem att kunna gå på is men ändå vara kvar hemma ett tag till. kram tillbaks!

Therese sa...

Okej jag önskar jag kunde vara där är tyvärr på Gotland men vet du om de spelar en till match snart? När börjar matchen :)? Kram