söndag 14 augusti 2011

Sandberg in, Wesslau och Daniel Tjärnqvist ut

Tredje matchen på fyra dagar för Djurgården, nu mot Salzburg Red Bulls. Ska bli intressant att se hur de andra fajterna har satt sig i benen å andra sidan är det ju lika för båda lagen.

Djurgården kommer med seger mot Slavia Prag (5-2) och Sparta Prag (4-2), Salzburg vann sin första match i turneringen med 4-0 mot Färjestad i torsdags och förlorade med 2-3 mot Frölunda i går, lördag.


Gustaf Wesslau som har stått de första två matcherna i European Trophy är reserv idag, Tim Sandberg tar klivet in och gör sin andra match för säsongen (han spelade ju även första mot Oskarshamn).

Daniel Tjärnqvist vilar, jag vet inte varför, men tydligen ska Kyle Klubertanz få David Printz vid sin sida istället. Kim Lennhammer och Stefan Söder är fjärde backpar. (Söder fick dock gå in som forward istället för Mario Kempe då Kempe fick matchstraff efter att ha släppt handskarna i en fajt, tidigt i matchen).

Jag kan tyvärr inte se matchen på plats, måste jobba med betalgrejer här hemma men tänkte se matchen på TV10. Viasat sänder och för de som inte har TV10 i sitt utbud så kan man köpa matchen på Viaplay.se.

Det finns rätt bra onlinerapportering också på europeantrophy.com. Jag tänkte för övrigt försöka få tag på någon efteråt via telefon, vi får se hur det går.



3 kommentarer:

Storebror ser dig sa...

Vilken enorm uppslutning av de "hängivna" dif-fansen.

Anonym sa...

kul att sandberg spelar så stabilt! Har alltid gillat den där killen! Hur går de för ajk och deras försäsong?

Marie Hallman sa...

Storebror: ja kul att det kom mycket folk trots att det var tre matcher på fyra dagar!

anonym: AIK har bara spelat en träningsmatch mot visby roma, en dag efter att de gick på is så det blev mer träning än match. Men den vann dem. Nästa math är på torsdag