torsdag 29 september 2011

AIK vs Luleå (uppdaterad)

AIK tar emot långväga gäster, då Luleå kommer på besök. Gnaget får dock klara sig utan backen Fredrik Carlsson som har åkt på en ny hjärnskakning - inte bra.

"Fish" åkte ju på en hjärnskakning under försäsongen, en vecka före premiären som han missade, spelade några byten i derbyt, var med mot Modo 22 september borta och Frölunda hemma 24 september men fick en ny smäll mot huvudet i måndags mot Linköping efter drygt fyra minuters spel och är nu alltså borta på grund av en ny hjärnskakning.Kanske har han otur, men det känns ju jäkligt trist. Minns inte att någon stängdes av för den smällen heller. Trots att den gav avstängning (Lex Ölvestad och Söderström...). Men så är det.

Uppdaterat: David Lilieström Karlsson saknades också, pga en handskada. Mer om det i noterat.

Desto roligare för AIK är ju att Johannes Salmonsson, som rehabat en axelskada fram tills nu,  gör säsongspremiär, han är uppsatt i förstakedjan med Robert Rosén och Linus Videll.

Målvakter i kväll: Viktor Fasth inleder för AIK medan David Rautio står för Luleå. Jag är på Hovet gör lite grejer efteråt. Kommer sent i kväll eller i morgon bitti.

Inga kommentarer: