fredag 9 september 2011

Stockholm röd till semifinal

Det var nära att Stockholms båda tv-puckslag tog sig till semi, Stockholm vit hade en 2-0 ledning men tappade den i andra och förlorade med 2-5 (det är bara två perioder i tv-pucken).

Stockholm röd är däremot i semi efter 1-0 mot Norrbotten där målvakten Christoffer Rifalk tog 40 skott men till slut släppte in matchens enda mål, segermålet för Stockholm av Lukas Löfquist.Stockholm röd har en minst sagt intressant kedja som blev nollade i kvartsfinalen, men nu sänds semifinalerna och finalen samt bronsmatchen på SVT och har ni chans så kolla gärna in kedjan med Dmytro Timashov , William Nylander-Altelius och Robin Kovacs, som farit fram som en ångvält så här långt och är etta, tvåa och fyra i poängligan.

Timashov har gjort 8+10 poäng på de fem första matcherna, Nyllander junior har gjort 7+10 på fem matcher, vilket är lika många som trean i poängligan Axel Holmström Västerbotten (5+12), Kovacs har gjort 2+14 poäng. Ska bli intressant att se vad trion och hela Stockholm röd gänget kan göra i semifinalen.

Så här slutade samtliga kvartsfinaler:

Stockholm Röd-Norrbotten 1-0
Östergötland-Dalarna 0-2
Västerbotten-Småland 6-1
Stockholm Vit-Göteborg 2-5

Semifinalerna spelas mellan Stockholm Röd och Västerbotten (kl 13.00) samt mellan Dalarna och Göteborg (kl 14.30).

Inga kommentarer: