fredag 23 september 2011

Troja Ljungby vs SSK (plus Klasenreportage)

Bortamatch för SSK i kväll, ända nere i Ljungby. SSK ligger fyra i tabellen, är ett av fyra lag som har tagit full pott på de två första matcherna men har gjort minst antal mål framåt och ligger därför fyra på grund av målskillnaden.

Troja har haft det tungt inledningsvis, två raka torsk och sist i tabellen med bara två gjorda och åtta insläppta mål.Men matchen i Templet senast visar väl att det inte går att räkna in några lätta pinnar ens mot de såkallat "sämre lagen" i allsvenskan så det är handbroms ur och gasen i botten som gäller.

Matchen visas - gratis -på TV10 för er som har den. Det är ett magasin efter matchen också, och kollar ni då så finns där ett lite längre (ja för att vara tv då) reportage med Linus Klasen.


 (Fotograf Agén och Linus Klasen vid hamnen nedanför turning torso. Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

Vi gjorde en halvtimmes intervju, reportaget ligger någonstans runt tre minuter men vi fick med en hel del olika ämnen ändå och Linus Klasen var väldigt öppenhjärtlig, framför allt när han berättar om hur mycket sambon Emma och barnen Lincoln och Naomi betyder för honom. De är allt för Linus och det var familjen som fick honom att inse att det inte räcker med att ha talang. Men måste vårda den och göra något av den också.

Jag önskar att ni hade fått höra hela halvtimmen med snack men det funkar inte så i tv och jag får tyvärr inte lägga ut materialet här heller men det som nu visas är intressant snack av Linus Klasen det med, så kolla gärna in reportaget i kväll.

Jag tänkte titta på tvsändningen, ska se om det går att fånga någon i bussen efteråt.

Inga kommentarer: