lördag 1 oktober 2011

DIF-Växjö, Brynäs-AIK, SSK-Borås

Galen hockeykrock för mig i dag, lördag och alla tre matcherna börjar givetvis klockan 16.00 så jag har valt en match och är på Hovet och ser DIF-Växjö live.

Djurgården saknar fortfarande småskadade Andreas Holmqvist och David Printz och kör vidare med juniorerna Erik Gustafsson och Philip Holm på de två backplatserna.
Jonas Almtorp saknas också, pg a sjukdom däremot är Marcus Nilson som var magsjuk senast tillbaka. Daniel Brodin är nu klar för spel, ska bli kul att se vilken injektion som han kan ge.

DIF startar med Gustaf Wesslau i mål, Växjö startar med Martin Gerber.

AIK är som sagt i Gävle och möter Brynäs. Där gör artistskattespelaren Josh MacNevin debut. Det var först sagt att han skulle komma över till Sverige från Finland i dag och eftersom det blev så kort inpå så skulle han avstå matchen men nu har han åkt med och är uppsatt på en backplats där. Tur att Gävle ligger så pass nära, han kunde ju inte resa in i landet förrän i dag.
David Lillieström Karlsson som haft en infektion i ett finger efter en ful slashing är också spelklar och tillbaka. Han var lätt blå om fingret senast i torsdags men svullnaden har ju lagt sig nu och DK är inte den som känner efter så det är bara köra antar jag även om han är uppsatt som extraforward.
Där är det Fasth vs Holmqvist i målen.

SSK möter Borås hemma, Borås är ju rankat som bottenlag av de flesta men har ändå stuckit upp lite här och där och ställt till besvär och ska inte räknas som ett lätt motstånd på något sätt även om SSK har fått ett tidigt mål ser jag nu (Jeglic).
Hans radarpartner Sabolic är i spel, men de spelar i olika kedjor. Mahias Månssons fot ställer till det så inget spel där, däremot är Kalteva med på backen. Viktigt tror jag.
Målvakter i den matchen Hudaceck för SSK och Magnus Åkerlund

Det kommer hur som helst lite noterat och snack från Hovet senare i kväll (måste fixa ltie annat också) hur jag gör med de andra matcherna får vi se.

Inga kommentarer: