tisdag 11 oktober 2011

kepsväska, jättepadda, haj i dammen och trevlig helg

Djurgårdsbacken Fredrik Claesson är för skön! Han är världsmästare på att få andra på bra humör, ser till att hålla lagkompisarna glada och bjuder alltid på sig själv.

Djurgårdens hemsida har fått göra ett hemmahosreportage hos Claesson, en riktig höjdare som ni kan se här nedan i inlägget. Riktigt roligt!
8 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt skönt kille! Han bjuder på sig själv iaf! Nästa år hoppas jag han e kvar i Dif men skulle gärna se honom ta plats i ottawa också. Han Har ju varit en av de bättre i Dif än så länge.:)

Marie Hallman sa...

Anonym: Ja verkligen! Han har ju gått framåt hockeymässigt också senaste året. Kul att se!!

FAT C polare sa...

Han e bra rolig, omtänksam och väldigt väldigt fokuserad på hockeyn. Jag vet! Är en av hans vänner, och det är jag glad över!

Marie Hallman sa...

Fat C Jo det är ju lätt att folk bara tror han är en kul kille men som du säger, han är grymt fokad på hockeyn också, mycket bra där!

Metal Machine sa...

Jag håller med om det övriga men är inte alls så imponerad av hans spel såhär långt. Han överskattar sin förmåga, tar fel beslut, blir övermodig etc., vilket gör att han ser nonchalant och slarvig ut. Till följd av detta begår han minst ett större misstag per match och sätter ofta laget i skiten. Holm t.ex. har en helt annan mognad i sitt spel.

Bombom är dock så fruktansvärt praktusel att det saknas motstycke. Sämre back får man leta läääääänge efter. Förstår inte vad Järlan ser i honom. Han är sämre än Salo - på backen. Den enda jag kan komma på som är klart sämre är Stefan Lassen.

Anonym sa...

skojar du eller? "Fat C" har fan varit en av de bästa backarna?!
E de ngn du ska gnälla på så är de Holm och Gustafsson, där har du två praktexempel på överskattade spelare. De har varit så otroligt dåliga i varje match de har spelat, Gustafsson har inte gått plus en enda match, snarare minus.

Anonym sa...

Anonym: Holm har varit en av våra bästa backar - vilket i och för sig inte säger mycket. Bom bom har varit praktusel hela säsongen. Holmqvist inte mycket bättre de matcher han spelat och Kyle har varit dålig i egen zon. Att skylla på Holm och Gustavsson när det är de etablerade backarna som inte håller måttet är inte okej.

Olle P sa...

Svårt att säga vem eller vilka av backarna som e bäst just nu! Verkar en aning ojämnt i matcherna. Men hoppas att de sätter ihop bra backpar som håller och att de ändrar i pp. Tror på vinst imorgon! Heja DIF! SITTPLATS STÅ UPP!!!