onsdag 12 oktober 2011

Leksand vs SSK och Niklas Anger

Tre av de närmsta fyra matcher spelas borta för SSK nu, det kommer bli tufft, inte minst då Södertälje bara har en trepoängare och tre förluster vid full tid på de fyra bortamatcher som har spelats.

Först ut är Leksand i Tegera Arena där SSK kommer till spel med 13 forwards och sex backar då Mikko Kalteva och Kurt Davies saknas.SSK ställer Julius Hudacek i mål, Leksand har Erik Hanses som förstekeeper. Jag tänkte försöka ringa någon efter matchen, får se hur det går med det.

Matchen visas i TV10, gratis för er som har den kanalen i erat utbud. Under sändningen (jag tror det är efter matchen) kommer vi visa ett inslag med Niklas Anger som jag och Johan Agén var och träffade Almtunaforwarden förra veckan.

Det var ju NHL-sändning på fredagen då, så det inslaget sänds nu. Anger bjöd verkligen på sig själv under intervjun som är ungefär en tiondel av det vi bandade och pratar bland annat om titeln som Sveriges sexigaste, tiden i Timrå med mera. Intervjun kommer väl läggas ut på facebook också, men det vet jag inte när Viasat gör så kolla gärna nu eller vänta in inslaget där.

Inga kommentarer: