måndag 24 oktober 2011

Tony Lagerström "jag kan inte klaga på arbetsinsatsen hos en enda en"


(Lagkaptenen Lagerström i en tidigare match.FOTO GUSTAF BRUNDIN/ARKIV)

Örebro nollade SSK men kunde i ärlighetens namn gjort ett per kassar till. Bra försvar och bra målvaktsspel från Södertäljes sida satte dock stopp för det.

Framåt gick det trögare. Eller det är dagens understatement då SSK blev nollade av Nicklas Dahlström.


Jag pratade lite kort med Tony Lagerström när han satt i spelarbussen och sa så här om…

… nollningen:
– Det är tufft när vi inte gör mål, för då blir det svårt att vinna matcher. Men de har en bra offensiv också och en ruggigt bra målvakt.

… SSK:s bästa chanser:
– Vi har två bra försök i pp, och då måste vi försöka göra mål där. Nu var vi nära att göra 1-1 och hade vi lyckats där så hade nog matchbilden blivit en annan. Nu krigar vi på hela matchen men det räcker inte och det är synd att de får sitt 2-0 mål där annars hade vi nog kunnat kvittera mot slutet.

… måltorkan borta, det är endast 12 mål av SSKs totalt 29 kassar som är gjorda borta:
– Jag vet inte vad det beror på, vi får se matchen på video i morgon och analysera då. I andra kanske vi kunde ha skapat mer men vi tryckeri te dit puckarna idag, fast vi har pp chanser och spelar bra i övrigt.

… stämningen nu:
– Lite frustrerat sådär men vi ska fortsätta jobba på bra, göra bortamatcherna bra med. Och ta med det positiva. Alla jobbar ändå bra och det är klart att vi kan spela mer och bättre framåt men jag kan inte klaga på arbetsinsatsen hos en enda en.

 … nya värvningen Greger Hansson:
– En bra kille med bra fart. Han kan nog sätta fart på många och ge lite mer konkurrens i laget. Det är en jättebra värvning. Jag har spelat med honom i tv pucken och känner honom bra sedan tidigare. Jag vet att det är en bra kille.

Inga kommentarer: