torsdag 3 november 2011

Brynäs vs DIF

Kort bortaresa för Djurgården idag då man möter Brynäs i Gävle. Djurgården har bara tre backpar idag och kör istället med 14 forwards, det vill säga en lite mer offensiv uppställning där man rullar på fyra centrar och fem ytterpar.

Andreas Holmqvist är backen som avstår spel idag. Jag har inte fått tag på honom själv, 
men det är ingen ny skada verkar det som utan tanken är, enligt den info jag som har fått från annat håll, att han ska kunna gå för fullt nästa match. Idag verkar det som, om min info stämmer,att Hardy vill ha lite mer tryck framåt istället.

Centrarna blir då: Kristofer Ottosson, Jonas Almtorp, Mika Zibanejad och Christian Eklund meda de fem ytterforwardsparen ser ut så här: Jimmie Ölvestad och Marcus Nilson, Mathias Tjärnqvist och Mattias Carlsson, John Norman och Pontus Åberg, Tim Eriksson och Mario Kempe samt Patrick Cehlin och Daniel Brodin.

Det är ju inte alltid det funkar att köra så en hel match och blir en skadad så faller ju tanken men vi får se, kanske kan hända lite mer framåt i dag då?!

Senast lagen möttes vann Brynäs - på Hovet - trots att Djurgården hade 2-0 men sedan fick se sig frånåkta av Brynäs som vann med 4-2.

Inga kommentarer: