torsdag 3 november 2011

Jhonas och de andra: Jhonas inbytt i natt

Ryan Miller började nattens match mellan Buffalo och Philadelphia men efter tre insläppta på sex minuter och 23 sekunder fick Miller kliva av och Jhonas Enroth dra  på sig hjälmen och ställa sig i mål.

Och som han har spelat efter bytet! Jag var tvungen att gå och lägga mig efter sju minuter in i tredje perioden  men då hade Jhonas fortfarande inte släppt in en enda puck.



Han hade fått 10 skott på sig fram till drygt sju minuter av sista och tog alla. Ska bli intressant att se hur det slutar!

Matchen är Jhonas tredje för säsongen, men det är den första där han har blivit inbytt. Det har blivit vinst i de två han har stått från start, ska det bli vinst nu måste det in lite mål framåt också, och än så länge (kl 02.27) står det 3-1 till Philadelphias fördel.

När jag pratade med Jhonas i somras tog han just upp det här med att bli inbytt, att han lärt sig att ta den tid han behöver för att få i ordning grejerna och inte låta sig stressas utan ta de förberedelser han behöver även om tiden tickar och domarna tycker man ska masa sig ut fortare. Inte helt lätt det där.

2 kommentarer:

laka sa...

Hej Marie!

Skulle inte du kunna snacka med Nygårds om det är en center på väg, vi vill ju ha valuta för pengarna som vi samlat in. Tack för det enorma arbete du lägger ner, det uppskattas.
Lasse

Marie Hallman sa...

Laka, se svaret längre upp