onsdag 30 november 2011

Jhonas och de andra: Målsnål torsk

Målsnålt värre när Buffalo förlorade i natt 1-2 mot just målsnåla Islanders. Jhonas Enroth släppte in ett mål i första och ett i tredje och tog 28 av 30 skott, det ger en räddningsprocent på 93,33. Sjukt egentligen men gör man inga mål så...förlorar man även mot NHLs mest målsnåla lag.

Buffalo har med undantag av lördagens 5-1 seger också varit väldans målsnåla de senaste matcherna och Jhonas Enroth konstaterar i lokaltiden Buffalo news att:


-Vi måste definitivt jobba på att få igång målskyttet. Vi hade verkligen chansen att vinna den här matchen.

Samma tidning menar att utespelarna nästintill tråkade ihjäl publiken med en obefintlig offensiv. Inte så bra alltså.

Buffalo hade faktiskt tur att det inte blev fler mål i röven också. Vid ett tillfälle fintade John Tavares bort Jhonas men träffade sedan stolpen, vid ett annat studsade pucken över Jhonas ochsåg ut att ramla in i mål men då hann en lagkamrat fram och vispa bort pucken.

Till slut avgjorde dock Brian Rolston på tredje gången gillt när han kom en mot en med Jhonas, lurade ner honom på isen och lyfte in pucken.

-Pucken studsade min väg ett tag där men tyvärr räckte det inte för att vinna matchen. Så det blev en trist kväll för oss. Sedan måste vi jobba bättre hemåt. Killen som avgjorde stod i praktiken helt ensam framför målet, det duger inte, säger Jhonas Enroth till Buffalo News.

**
Marcus Krügers Chicago förlorade mot Phoenix 1-4 i går. Inga poäng för Marcus men 15.29 i istid.

**
17.33 i istid för Gabriel Landeskog i måndags. Inga poäng och torsk för laget men bra med speltid!

**
Fortfarande inga matcher för Andreas Engqvist som nu står som injured reserve på hemsidan. Trist, hoppas han kommer tillbaka fort!

**
Alexander Urbom kämpar på i Albany Devils och har faktiskt gjort mål! Som den back han är så blir det inte så många, förra säsongen blev det två, nu har han redan gjort ett. Det kom 25 november mot Rochester.

**
Mark Owuya spelade en match i helgen. Det blev förlust 3-4 på övertid mot Grand Rapids Griffins. Mark tog 34 av 38 skott.

Inga kommentarer: