tisdag 29 november 2011

målsnålt och strafftorsk för AIK i Växjö

Tre perioder en sudden och 14 straffar. Det tog ett tag att avgöra matchen mellan Växjö och AIK nere i Växjö.

Victor Ahlström - som gjorde första målet för säsongen senast - nätade visserligen efter fem, sex minuter men det målet dömdes bort för spark.

"Jag tycker själv att jag är på pucken (med klubban) efter att den har träffat foten. Men det är väl svårt att se kanske", sa Victor Ahlström CANAL plus i första periodepausen (står det i liverapporteringen på hockeyligan.se)

Johannes Salmonsson fick tydligen ett fint friläge i boxplay och ska enligt rapporterna ha varit nära att finta upp Gerber till korvmojen men fick inte ordning på pucken när han skulle skjuta.

Å anda sidan prickade Josh Soares stolpen i förlängningen.

14 straffar blev det, Robert Rosén la tre varav en - den första - gick in. Men det räckte ju inte. Dennis Rasmussen avgjorde. Bittert för Gnaget och torska med 0-1 på straffar.

Jag har inte ringt nu i kväll, är för trött bara, ska försöka hinna med en intervju i morgon onsdag i stället.