lördag 26 november 2011

Tredje raka för AIK och äntligen Victor!

Kommer ni ihåg hur det såg ut när AIK tog emot Modo för en vecka sedan på Hovet? Om inte så var Gnaget allt annat än bra och gjorde en riktig plattmatch till inte minst spelarnas besvikelse.

Den insatsen tog AIK gruvlig revansch för på fredagen då det blev vinst 5-4 mot Modo men nu i Övik. AIK har ny fyra segrar på de fem senaste matcherna och tre raka segrar. Men det fanns lite annat som kanske var än roligare att notera:


* AIK var ruggigt effektiva. Modo vann skotten med 49-25, hade 10-0 i skott och 1-0 ledning efter fem minuter, men fick ändå se sig besegrade.

* AIK tog timeout efter 3.14. Melin tar rätt ofta tidiga timeouter när inget funkar men jag undrar om inte det här var Melins tidigaste för säsongen?

* Christian Sandberg har börjat hitta målformen. Mål i de tre senaset matcherna: 21 november 2-1 mot Brynäs, 23 november 3-1 i pp1 mot Timrå och nu 25 november mot Modo i pp1.

26/9 Linköping (b) 3-2 

*Richard Gynge fortsätter vara glödhet.Har gjort fyra mål på de tre senaste matcherna i rad samt har gjort mål i sex av de åtta senaste matcherna.

* Victor Ahlström gjorde sitt första mål för säsongen. Han har gjort poäng innan som framspelare åt brorsan, nu var det omvända roller och Oscar som spelade fram. Gissa om han har längtat efter det här målet!

Mindre bra var ju att AIK tappade en bra ledning så det blev svettigt på slutet igen.  Patrik Nemeths matchstraff efter en fight med Dick Axelsson (game för båda) var väl sådär. Å andra sidan var det en clean fight så jag har lite svårt för matchstraffen som Wolmer delade ut.

Jag hann inte skriva varken inför eller göra intervju efter matchen.Och i dag när jag äntligen fick tag på Victor så satt han och Oscar på födelsedagsmiddag. Sin egen eftersom de fyllde år i tisdags. Inte så lyckat. Så vi skippar intervju från den här matchen. Och tar nya tag nästa vecka istället.


Inga kommentarer: