onsdag 2 november 2011

Tungt poängtapp för AIK uppe i norr

Det såg ju så bra ut för AIK i går (tisdag) när man mötte Skellefteå uppe i Schtaan. Hemmalaget inledde visserligen målskyttet men i andra kom en snabb kvittering av Josh MacNevin efter 1.27 följt av två mål på mindre än två minuter då Oscar Ahlström gjorde 2-1 och Daniel Rudslätt fick spräcka sin målnolla och göra 3-1.

Där kunde det ha blivit riktigt roligt för Gnaget men Skellefteå blev bara taggade av sina tre baklängesmål och kontrade med tre mål innan periodvilan de också.

Bud Holloway reducerade till 2-3 när matchuret stod på 10.32, Lee Goren kvitterade 16.34 och Pierre Edouard Bellemare satte 4-3 mindre en minut senare med 17.21 på klockan.

Nu är ju uppenbarligen ett mål inte svårt att ta igen i hockey, speciellt inte som det var en hel period kvar att göra det på men nä. Gick inte.

Jag hade tänkt göra en intervju om matchen men AIK tränar uppe i Skellefteå och sitter på flyget hem i skrivande stund tror jag eftersom telefonerna verkar vara avslagna överallt. Och sedan hinner inte jag. Så det blir ingen intervju om matchen. Sorry för det, har lite galet hektiskt just nu så då blir det så. Men det är ju ny match på torsdag, blir bevakning på den istället.