lördag 5 maj 2012

Drastisk prissänkning på 2 400 platser per match, i Sveriges matcher

Svenska hockeyförbundet har tagit till sig kritiken om tomma platser i Globen och sänker nu priset på cirka 2 400 biljetter per match, i Sveriges matcher, från 1 295 kronor till 395 kronor.
 
De platser som sänks är platser som gapat tomma på dels nedre etage kortsida och dels på yttre flankerna på etage 2 långsidor, alltså där långsidan svänger över i kortsida.
 
De dyraste biljetterna på andra platser och biljetter på långsidan på etage 2 som kostar 1 295 blir kvar på det priset, de biljetter som kostar 798 blir också kvar på det priset.

De som redan köpt biljetter på övre läktarsektionen till Sverige Tjeckien i kväll kommer flyttas ner till bättre platser närmare isen

Observera att det nya priset enbart gäller Sveriges matcher då det redan är lägre priser på övriga matcher, på till exempel Lettlandsmatcher finns redan biljetter med pris från 125 kronor.

Dessutom kommer åtgärder att vidtas för att locka skolungdomar och hockeylag till de matcher där Sverige inte medverkar. Förbundet gick i januari och februari ut till klubbarna med erbjudanden om rabatter till barn och ungdomslag men tar en ny vända nu.

Bra att förbundet ändrar sig och sänker priset så drastiskt som de gör tycker jag. Det var klantigt skött från början men bra ändå att man tar nya grepp nu.

r

(

Inga kommentarer: