fredag 31 augusti 2012

Christian Eklund " Det är inget allvarligt"
(Fimpen Eklund i en av ET-matcherna. FOTO DANIEL PETTERSSON/ARKIV)
 

Christian Eklund fick matchstraff efter en fajt med Brynäs Sebastian Lauritzen i går. Tyvärr kostade fajten lite mer än så.

"Fimpen" fick nämligen in ett slag - utan handske - på Lauritzens hjälm och det gav i sin tur en lindrigare handskada på Djurgårdsforwarden.

Eklund var och röntgade handen i dag och det visade sig att det har gått en flisa ur ena knogen.

- Det är inget allvarligt men läkaren tyckte det var dumt att spela redan nu på lördag, i fall man kanske får en ny smäll på handen då så jag är tillbaka för fullt i träning på måndag i stället, säger Eklund till bloggen och fortsätter:

- Det är mest tråkigt att jag missar Brynäsmatchen nu på lördag (i Gävle), det var roligt att möta dem, det är kul när det är lite gruffigt!

Det har varit ganska så ovanligt gruffigt på era försäsongsmatcher i år, tycker jag?
- Ja men vi håller på och bygger ett lag, då står vi upp för varandra och vi som är äldre måste stå  upp för de yngre och visa vad det innebär att spela i DIF. Sedan är vi väl många vinnarskallar också, säger Eklund med ett skratt.

Varför blev du så arg i går föresten?
- Han gjorde något mot någon i vårat lag, sedan slog han mig två gångar i ansiktet. När jag slog tillbaka ville han visst inte slåss längre. 

Djurgården fick en spelare skadad till under torsdagsmatchen mot Brynäs. "Fimpen" hade inte koll på varför men Tim Eriksson klev- enligt uppgift från andra - av med hjärnskakning.

Fredrik Bremberg spelade inte men som jag skrev i ett inlägg i går tog hans fötter lite stryk av att testa nya skridskor som inte passade. Nu har han hittat ett par som passar men vilade i går (och eventuellt under lördagsmatchen) fötterna. Ingen stor grej alltså.

Marcus Sörensen har en mindre skada, men är tillbaka i träning.

4 kommentarer:

Rasmus sa...

Börjar det inte bli dags att fixa en riktig hemsida mer än bara en blogg då du slår etablerad media med hästlänger gällande kvalitet och info

Keep up the good work

Mary sa...

Instämmer med föregående talare!

R sa...

Aha. Armbågen som Tim fick i skallen i början av matchen tog tydligen illa... Hoppas han är tillbaka snart.

Och jag instämmer också med föregående talare. :)

Marie Hallman sa...

Rasmus och Mary: om jag bara visste hur man gjorde...och hade tid att göra det! Jag har gjort några halvhjärtade försök men fastnar alltid på vägen. Inte så superteknisk nämligen. Och jag har tyvärr inga pengar att anlita något proffs heller.
Tack för att ¨ni gillart ändå :))

R:Jäpp. Jag såg inte den där smällen men hörde av en av spelarna att "jävlar vilken smäll" så den tog illa. Tack!