torsdag 23 augusti 2012

FÖRSÄSONG AIK Skellefteå (laguppställningar men bara nästan) uppdaterad


AIK tar emot Skellefteå på Hovet i den här KHL vs Elitseriegrejen som de kör på Hovet nu i helgen. I dag är det dock elitserielagen i miniturneringen som möter varandra.

AIK saknar Nicklas Jensen (får ej spela träningsmatcher av försäkringsskäl), David Lillieström Karlsson (lättare hjärnskakning) och Broc Little (rehabar fortfarande axel), Joakim Nordström (höftböjare) och Jonas Liwing.DK fick sig en smäll i tisdags då AIK mötte Salavat Yulajev i en match som inte var en match men ändå var en match. Det var som en match men är inte registrerat som officiell träningsmatch.

Salavat vann hur som helst med 7-3, Edgar Klavins, Björn Melin och Fredrik Hynning gjorde AIKs mål, Hamberg stod i AIK kassen men fick väl ingen vidare hjälp alls har jag hört. Det var ju ändå mer träning än match...

I dag spelar AIK fotboll en kvalmatch på Råsunda så det lär ju inte vara så värst mycket publik här i dag. Och av nån anledning har laget inte lämnat in laguppställningar.
.
De här spelarna är med i respektive lag i alla fall:
AIK
Målvakter: Daniel Larsson (står)  Niklas Lundström (backup)
Backar: Filip Windlert, Dick Tärnström, Tobias Viklund, Fredrik Carlsson, Daniel Josefsson, Andreas Frisk, Stefan Johansson, Christopher Aspeqvist.
Forwards: Esa Pirnes, Fredrik Hynning, Christian Sandberg, Mattias Janmark Nylén, Oscar Steen, Victor Ahlström, Patric Blomdahl, Oscar Ahlström, Björn Melin, Edgars Klavins, Christoffer Gozzi, Dennis Nordström.

SKELLEFTEÅ
Målvakter: Markus Svensson (står) Joakim Eriksson (backup)
Backar: Niklas Burström, Rasmus Edström, Tomas Skogs, Johan Alm, Fredrik Styrman, Fredrik Lindgren, Anton Lind, Anton Öhman.
Forwards: Joakim Lindström, Bud Holloway, Adam Pettersson, Peter Emanuelsson, Melker Karlsson, Jimmie Ericsson, Joel Mustonen, Oscar Möller, Viktor Arvidsson, Sam Marklund, Jesper Johansson.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Marie; Ring och fråga! Hur är de med Liwing och hur gick de med Pirnes!

Marie Hallman sa...

Pirnes har jag fått besked om men Liwing missade jag tyvärr. Han var ju inte ens med inser jag nu. Får kolla upp det i morgon, lite för sent att ringa någon nu!

Anonym sa...

Liwing gjorde ju sig illa mot Leksand när han försökte tackla och spelaren "undvek" istället för att ta tacklingen som en man. Han spelade ju inte mer den matchen iaf.

Marie Hallman sa...

anonym ok jag ska kollal med honom