lördag 25 augusti 2012

FÖRSÄSONG PARDUBICE-DJURGÅRDEN laguppställlning


Djurgården spelar match för andra kvällen i rad. Efter gårdagens stjärnsmäll 2-6 mot Liberec är det dags att ta sig an Pardubice.

Laget sov över i Liberec och har åkt till arenan i dag. Adam Reideborn som stod i går vilar idag, nu är det Chet Pickard som står istället.


Michael Holmqvist satt vid sidan om i går.  Han har varit sjuk hela veckan och vilade därför i gårdagens match men har testat idag och spelar ikväll.

Så här ser laguppställningen ut:

MÅLVAKTER:
Chet Pickard (Adam Reideborn backup)

FÖRSTA LINE
David Lidström, Timmy Pettersson, Pontus Åberg, Fredric Weigel, Ludwig Blomstrand.

ANDRA LINE:
Alexander Falk, Erik Gustafsson, Fredrik Bremberg, Kristofer Ottosson, Jimmie Ölvestad.

TREDJE LINE
Philip Holm, Nils Andersson, Henrik Eriksson, Christian Eklund, Marcus Sörensen.

FJÄRDE LINE
Marcus Ljungh, Michael Holmqvist, Tim Eriksson.

Som syns bara sex backar. Dessutom är förutom Holmqvist även Nils Andersson tillbaka. Han åkte ju på en hjärnskakning förra helgen men är spelklar nu alltså.

Elias Granath, Linus Arnesson, Alexander Wennberg, Kim Lennhammer  och Dustin Johner får se matchen från sidan enligt DIFhockeys hemsida. Där står också att det är ”lite småskador som gör att tränarna tar det säkra före det osäkra och vilar några spelare”.

Matchen är inte tv-sänd men går att följa på www.europeantrophy.com samt på DIF hockeys twitter.  På europeantrophy.com hittar ni även laguppställningen för Pardubice när väl matchstart börjar närma sig.

Inga kommentarer: