torsdag 30 augusti 2012

TRÄNINGSMATCH AIK-SUNDSVALL 2-0


Broc Little och Nicklas Jensen gjorde debut i AIK-tröjan. Då blev det mål direkt av amerikanen som fick spela tillsammans med Jensen och Christian Sandberg som tredje länk.

Målet kom i 16:e minuten när AIK vände spelet och Broc Little och Christian Sandberg kom två mot en med Sundsvalls målvakt. Little lade en pass till Sandberg men den passningen  gick lite fel - tursamt nog.


- Jag försökte passa över till Sandberg som drev hårt mot mål, men pucken studsade på backen och in. Men det är alltid kul att göra mål, säger Little till AIKs hemsida.

Det här var första matchen på fem månader för honom men enligt rapporterna från SCA-cupen i Sundsvall märktes ingen ringrost, tvärtom. Det verkar ha varit bra fart på hela kedjan.

AIK mötte annars oväntat hårt motstånd från nyblivna division ettlaget Sundsvall Hockey som pressade på bra mot Alexander Hamberg. Han höll trots det nollan och AIK vann till slut med 2-0 efter att Joakim Nordström nätat i slutet av matchen.

AIK hade en lång lista över spelare som inte spelade första matchen i SCA:  Stefan Johansson (handskada), Jonas Liwing (ben), Niklas Lundström (förkyld) Tobias Viklund (förkyld), Josh MacNevin (artistskattespelare). Dessutom vilade Björn Melin, Fredrik Hynning, Esa Pirnes och Dick Tärnström.

Det här var första matchen av tre dagars matcher i rad, under lördagen väntar Timrå för Gnaget.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Respekt!
Inte vilket lag som helst åker upp och nollar Sundsvall!

Marie Hallman sa...

Anonym: ha ha nja, borde väl ha varit mer men sjlvklart var det årets match så här långt för Sundsvall. Då blir de svåra att slå.