lördag 15 september 2012

Gameday! SSK-Oskarshamn - hemmapremiär!

Södertälje har hemmapremiär i dag lördag och inte minst även premiär för sitt nya matchställ med mörkt blå tröja och röda byxor. 

Men det är väl inte bara de två grejerna som bör höja taggningen hos spelarna, SSK gjorde en rätt beige insats i Mora om jag förstått de som var där. Framför alla andra perioden - med ett enda skott som kom först med dryga arton och en halv minut spelade av mittenperioden är inte okej. Allmän skärpning i dag får man förmoda.



SSK saknar långtidsrehabande Mattias Carlsson och Fredrik Sonntag samt nye backen Jordan Henry som väntar på klara papper från migrationsverket. Man kör med tre backpar och junioren Niklas Pavel som sjunde forward.

Idoff stod i mål senast och ska enligt rapporterna inte hållas ansvarig för förlusten, tvärtom, men SSK väljer ändå att ställa Anton Forsberg i mål i hemmadebuten. Vet inte om de tänker fortsätta köra varannan som de har gjort under försäsongen ett tag. Ska kolla det.

Oskarshamn ställer Frölundalånet Linus Fernström i kassen.

Jag är på plats i Scaniarinken - ser redan nu att det vankas fint tifo- och lägger ut sammanfattning och snack senare i kväll.

3 kommentarer:

Benny Bula sa...

Marie, vad hände med det utlovade reportaget om Gaspar Kopitar igår? Lihagen har väl inget med Malmö eller Mora att göra?

Marie Hallman sa...

Benny Bula: Vem har lovat något reportage om Gaspar Kopitar? Inte jag i alla fall. Vet inte vad du pratar om riktigt!

Lihagen har inget med Malmö och Mora att göra men det som hände honom är ju intressant ändå tycker jag.

Benny Bula sa...

Viasat Hockey puffade ju för ett reportage om Gaspar Kopitar, bland annat på sin facebook-sida. Men det togs bort strax före matchen och i stället kördes intervjun med Lihagen.